Adriana Petcu, propusă ministru al Apelor. Dragnea: Procesul cu ANI e subiect închis

| 03 ian, 17:29

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi, referitor la incompatibilitatea Adrianei Petcu, propusă la conducerea Ministerului Apelor şi Pădurilor, că aceasta tocmai a câştigat în justiţie acest proces, fiind un subiect închis.

"Poate e un amănunt neimportant, dar, totuşi dacă este o hotărâre definitivă şi irevocabilă, cred că este un subiect închis", a precizat Liviu Dragnea, întrebat despre incompatibilitatea Adrianei Petcu.

Adriana Petcu, propusă ministru al Apelor şi Pădurilor, este director al Administraţiei Bazinale de Apă Buzău-Ialomiţa de şase ani, iar în 2014 Agenţia Naţională de Integritate a declarat-o incompatibilă cu funcţia pentru că a fost project officer într-un proiect european din care a obţinut 27.086 de lei.

Adriana Petcu a devenit director al Administraţiei Bazinale de Apă (ABA) Buzău-Ialomiţa, în data de 1 martie 2010 şi este încă în funcţie.

În 9 decembrie 2014, Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a transmis că Adriana Petcu este în incompatibilitate cu funcţia.

”În exerciţiul funcţiei de director, PETCU ADRIANA a semnat o adresă transmisă Administraţiei Naţionale «Apele Române» (A.N.A.R.), prin care s-a propus includerea sa în componenţa grupului de lucru al Proiectului «SIGMA FOR WATER - Identificarea problemelor şi măsurilor necesare în vederea analizei posibilităţii de refacere a zonei umede la confluenţa râului Călmăţui cu fluviul Dunărea», în baza căreia persoana evaluată a fost încadrată în funcţia de project officer în cadrul proiectului. Pe perioada de implementare a proiectului, PETCU ADRIANA a obţinut venituri în sumă 27.086 Lei”, se arată în comunicatul ANI de la acea dată.

Tag-uri: Adriana Petcu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ