Află care este SCOPUL TĂU SPECIAL în viață! Este foarte simplu

| 18 oct, 2014

In general, Numerele Maestre apartin unor persoane care vin in aceasta viata cu scopuri mai speciale, legate de dobandirea cunoasterii spirituale si ajutorarea rasei umane. Aceasta nu inseamna insa ca posesorii lor sunt modele de perfectiune, si nici, in multe cazuri, ca sunt superiori semenilor lor care nu au in tema asemenea numere.

Pe masura ce urcam pe scara numerelor, constatam nu numai ca asemenea numere apar din ce in ce mai rar, dar si ca, in cazul in care apar, potentialul lor ramane adesea nefolosit. Numarul 11 este unul dintre cele mai frecvente, cel putin in Romania – lucru care, sincer, m-a uimit. Nu stiu daca energia lui este mai evidenta, dar de foarte multe ori l-am “simtit” la diverse persoane, chiar inainte de a-i confirma prezenta printr-un calcul numerologic. Numarul 22 l-am intalnit destul de rar printre liderii politici sau oamenii de afaceri, asa cum m-as fi asteptat; in schimb, el este prezent mai frecvent in cazul unor vedete din muzica si film. De la Numarul 33 in sus, lucrurile devin si mai greu de inteles pentru noi, cei care traim intr-o civilizatie ce promoveaza actiunea, progresul si satisfactia personala, in vreme ce sacrificiul, renuntarea si iubirea universala sunt concepte pe care in cel mai bun caz le legam de viata sfintilor si a catorva calugari si preoti.

Unii numerologi cred ca o persoana aflata sub influenta unui Numar Maestru este un maestru ascensionat care a ales sa incarneze pe planeta noastra. Prezenta unui Numar Maestru in tema nu indica insa neaparat un maestru spiritual. Dalai Lama al 14-lea reprezinta una dintre rarele exceptii, cu o Cale a Vietii 22 (6 iulie 1935), ori Samael Aun Weor, fondatorul miscarii gnostice, cu o Dorinta a Inimii 22. In schimb Numarul 9 este mult mai des intalnit in cazul maestrilor spirituali.

In cele mai multe cazuri, prezenta Numerelor Maestre sugereaza un suflet batran ce vine in aceasta viata pentru a aduce o contributie importanta umanitatii, intr-un domeniu de natura spirituala, stiintifica, medicala, religioasa, educationala, guvernamentala sau tehnologica. Adesea Numerele Maestre indica un suflet care in vietile trecute a trecut prin una sau mai multe scoli ezoterice, si care s-a intors cu misiunea de a transmite anumite metode de vindecare si crestere spirituala. Cu toate acestea, exista multi maestri spirituali care nu au Numere Maestre in nume sau in data nasterii, astfel incat este bine sa privim intotdeauna lucrurile dintr-o perspectiva mai larga.

Este foarte usor sa ne lasam dusi de orgoliul de a poseda un Numar Maestru si sa ne consideram superiori celor care nu au decat numere simple in tema. Visele de grandoare abunda acolo unde exista Numere Maestre – un alt motiv de precautie atunci cand le luam in considerare. Pe de alta parte, ele pot indica o povara, in sensul ca posesorii lor simt imboldul de a realiza lucruri marete. Nelinistea existentiala sau sentimentul de vinovatie sunt frecvente in perioadele in care nu se intampla nimic semnificativ, sau cand soarta pare sa treaca pe langa ei.
Nativii aflati sub influenta Numerelor Maestre sunt adesea inaintea timpului lor, ceea ce face ca integrarea lor in societate sa fie destul de dificila. Se simt diferiti de ceilalti, cu care gasesc putine puncte comune, iar teoriile si ideile lor avansate sunt resimtite ca o amenintare de catre aceia care se agata de iluziile karmei si de limitarile lumii materiale.
Este important sa retinem ca, indiferent de pozitia in care apare un Numar Maestru in tema, vibratia sa superioara nu se va dezvalui decat in momentul in care sufletul se va trezi si nativul va face un efort constient de a intelege legile spirituale si de a dezvolta atributele acelui numar.

Cei nascuti sub semnul unui Numar Maestru poseda calitati ce ii delimiteaza de restul omenirii, precum capacitatea de a conduce si a inspira mari mase de oameni. Datorita fortei si vibratiei intense a acestor numere, nativii pot simti ca au o obligatie superioara in viata, ce implica autodisciplina si purificarea constiintei.
Desigur, atunci cand vorbim despre Numere Maestre, trebuie sa tinem cont ca exista si un revers al monedei: cu cat ne ridicam constiinta, cu atat avem mai mult acces la partea intunecata a sufletului, unde trebuie sa ne confruntam cu probleme pe care egoul nostru, din mandrie sau din dorinta de a se proteja, le-a tinut pana atunci in umbra. Partea intunecata a Numerelor Maestre include numeroase tulburari psihice si sociale. Nativii acestor numere pot avea un sentiment intens de izolare si deconectare de ceilalti. Exista infractori celebri ce poseda Numere Maestre: Ion Ramaru, 11; Charles Manson, 77; Al Capone, 99. Intensitatea crescanda a influentelor arhetipale poate duce la aparitia unor tulburari nervoase, halucinatii si paranoia. Tiparele disfunctionale de victimizare, vinovatie, rusine sau ura de sine tind sa se activeze de fiecare data cand lucrurile merg prost sau cand nu se intampla nimic promitator. Comportamentele extreme, precum crima, nebunia sau destrabalarea, nu reprezinta altceva decat rezultatul ignorarii disfunctiilor personale si al abandonarii oricarui control asupra lor.

Cum se calculeaza Numerele Maestru?

Data nasterii: 4. 09. (septembrie) 1980

4+
9+
1980=
1993=1+9+9+3= 22 Numar Maestru care nu se reduce

adica

4+9+1980=1993=1+9+9+3=22

Urmeaza descrierea Numerelor Maestre de la 11 la 99:

 

11 – Revelatie

Asertiv: fanatic, adera la culte sau la secte religioase fanatice, lipsit de simt practic, ataca punctele de vedere diferite de ale sale, foloseste darurile divine in scopuri personale, iubeste mai mult idealurile decat umanitatea.

Pasiv: ii este teama sa isi urmeze idealurile si inspiratia, reactioneaza exagerat la critica, hipersensibil la reactia publica, atitudine cinica fata de societate.

Echilibrat: clarvazator, cauta sa exprime o constiinta superioara, reuneste adevarurile spirituale cu planul material, inventiv, vizionar.

 

22 – Structura sacra

Asertiv: are tendinta de a-si supraevalua importanta si de a-si exagera meritele, impulsiv in promovarea unor cauze, nu suporta lipsa de recunoastere, face abuz de intelepciune sau putere.

Pasiv: neinteresat de nevoile umane, poate sa-si foloseasca capacitatea superioara de perceptie si concentrare in scopuri criminale sau pentru a practica magia neagra, incapabil sa se adapteze la nevoile grupului, invidios pe succesul altora.

Echilibrat: integreaza cu succes intelepciunea superioara si organizarea administrativa, are control atat asupra mediului cat si siesi, pune telurile universale inaintea mandriei de sine, imbina caracterul mistic cu cel practic.

 

33 – Serviciu universal

Asertiv: hiperprotector, incearca sa ii ajute oamenii cu forta, intolerant fata de moravuri si opinii diferite de ale sale, hipersensibil si sentimental, vede problemele altora dar nu si pe ale sale.

Pasiv: rebel, fuge de pozitiile de responsabilitate, cauta lauda, martir pasiv, nu stie sa stabileasca limite clare, rezista la schimbarile interioare.

Echilibrat: intelegator, bun sfatuitor, clarvazator, preocupat de binele maselor, parinte sau pazitor cosmic, creeaza armonie acasa si la munca, lider al unor institutii sau organizatii de asistenta sociala si serviciu umanitar.

 

44 – Putere structurata

Asertiv: rigid in idei si credinte, insensibil la slabiciunile celorlalti, atasat mai mult de aparente decat de o reala implinire, sincer, atitudine critica fata de autoritati, forteaza schimbari sociale, abuzeaza de pozitie, foloseste banii pentru a-si impune controlul.

Pasiv: are idei bune, dar asteapta ca altii sa le puna in practica, are aversiune fata de disciplina, in secret este critic si invidios fata de oamenii de succes, se asteapta ca oamenii sa reactioneze pozitiv la ideile sale, manifesta rezistenta fata de o responsabilitatea reala si fata de utilizarea puterii.

Echilibrat: constiinta de grup, abilitati mentale bine antrenate, incredere in intelepciunea propriei autoritati interioare, vizionar practic, foloseste abundenta materiala in scopuri spirituale, combina arta cu spiritul practic.

 

55 – Vointa divina

Asertiv: confunda revolta cu libertatea, evita responsabilitatea si angajamentul, pesimist si defetist, se complace in aceleasi obiceiuri proaste pentru care ii critica pe altii, excesiv de egocentric, considera ca opinia sa reflecta adevarul universal, isi justifica critica fata de altii ca revelatie, lipsit de rabdare.

Pasiv: proiecte entuziaste ce raman adesea la stadiul de intentie sau se soldeaza cu rezultate minime, da vina pe soarta pentru esecuri, rezista in mod pasiv la Vointa Divina, mania reprimata duce la actiuni agresive.

Echilibrat: cauta sa imbine vointa individuala cu cu Vointa Divina, inovator si inventiv, ii inspira pe ceilalti sa se manifeste original, pionier al unor miscari de gandire si reforma, ii incurajeaza pe ceilalti sa se desprinda de dependenta tribala si sa dobandeasca constiinta individuala, lider dinamic, vindecator, telepat, clarvazator, profet.

 

66 – Bucurie universala

Asertiv: forteaza confruntarea emotionala inainte ca ceilalti sa fie pregatiti, se pierde in emotii confuze, de disperare si descurajare, critic fata de fobiile si nesigurantele emotionale ale celorlalti, fals sentimental, se considera o figura mesianica, vaneaza slabiciunea emotionala a celorlalti.

Pasiv: incapabil sa-si recunoasca propriile blocaje emotionale, victima tacuta, se asteapta ca ceilalti sa ii ghiceasca starea de suferinta si durere, pune lipsa fericirii pe seama oamenilor si a evenimentelor.

Echilibrat: implicat in cauze sau institutii dedicate alinarii suferintelor umane, animale sau planetare, excelent consilier si terapeut, artist inspirat ce lucreaza la nivel de arhetipuri, aduce omenirii bucuria naturii si a ingerilor, transformare personala prin suferinta si sacrificiu, raza de lumina in intuneric.

 

77 – Gandire creativa

Asertiv: elitism intelectual, magie fara nici un beneficiu practic, martiraj, realitate autocreata, folosita ca justificare pentru a se eschiva de la responsabilitate, atitudine critica fata de schimbarile sociale, extremism in gandire si actiune, supraevaluarea emotiilor.

Pasiv: nesociabil si detasat, pesimist in legatura cu natura umana, se simte prins intr-un mediu necreativ, justifica incapacitatea de a-si transmite ideile prin faptul ca este “inaintea timpului sau”, vrea recunoastere, ii este teama de placerea fizica, neaga emotiile.

Echilibrat: poseda o gandire originala, ce il ajuta sa inoveze si sa inventeze noi sisteme in beneficiul umanitatii, impleteste intuitia cu stiinta si tehnologia, exploreaza noi teologii si filozofii de viata, cauta sa ii elibereze pe ceilalti de barierele autoimpuse.

 

88 – Cunoastere divina

Asertiv: complexul puterii, se delimiteaza de ceilalti printr-o atitudine trufasa, ii place sa ii provoace pe cei aflati in pozitii de autoritate; la extreme poate deveni destructiv, manifestand aroganta intelectuala, insinuandu-se pana in varf, afisand o atitudine de atotcunoscator si lansand atacuri dure contra unor institutii religioase si ideologice.

Pasiv: rezistenta pasiva la autoritate, lipsa de incredere in mesajele primite pe cale intuitiva, atribuie esecurile sale celor aflati la conducere, tendinte catre exagerarea meritelor si escrocherie, orb la sentimentele si convingerile interioare ale celorlalti.

Echilibrat: ii ajuta pe ceilalti sa isi imbunatateasca abilitatile de conducere, delega autoritatea in asa fel incat sa confere fiecaruia propriul simt al puterii, cauta sa lucreze in armonie cu legile superioare ale matematicii, lider in filosofiile metafizice, respecta integritatea si transparenta, dezvolta noi teorii de termodinamica, hidraulica si inginerie, utilizeaza puterea si autoritatea pentru a reforma lumea materiala in conformitate cu cerintele divine.

 

99 – Dragoste universala

Asertiv: are tendinta de a ramane impotmolit intr-un idealism siropos, vrea sa fie vazut ca un iubit ideal, in vreme ce neaga existenta unor interese egoiste, se foloseste de dinamica de grup pentru a evita responsabilitatea de sine, se straduie sa isi recunoasca si sa isi exprime emotiile, abordeaza relatiile cu ceilalti intr-o maniera nepractica.

Pasiv: impotmolit in mlastina durerii, a respingerii de sine si a negarii, incapabil sa inteleaga ca el este creatorul propriei nefericiri, zambeste politicos in vreme ce in secret invidiaza fericirea si bucuria altora.

Echilibrat: isi asuma mari sacrificii in numele omenirii, invata sa renunte si sa lase in urma toate iluziile personale, stapaneste tehnica de ridicare a constiintei de sine, are nevoie sa isi deschida inima intr-un mod practic, lucreaza cu pulsul mamei-pamant, serveste umanitatea cu compasiune, toleranta si iubire, vizionar, vindecator universal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ