Ajută la slăbit și e foarte bun dacă ai probleme digestive. Cum se ține dieta cu ghimbir

| 11 apr, 08:35

Vezi care sunt proprietăţile acestei plante şi află cum poţi să ţii dieta cu ghimbir ca să scapi de kilogramele în plus până să îmbraci costumul de baie.

Ghimbirul este folosit din vremuri străvechi pentru problemele digestive ca greaţa, pierdea poftei de mâncare, rău de mişcare şi diferite alte dureri.
Rădăcina sau rizomul plantei de ghimbir poate fi consumată crudă, sub formă de pudră, uscată în amestecuri de condimente, sub formă de ulei sau suc.
Diverse studii arată că ghimbirul ar putea reduce riscul de obezitate, diabet, boli cardiovasculare, în timp ce ajută organismul în lupta cu microbii şi are efecte benefice asupra părului, pielii şi al nivelului de energie. Consumul de ghimbir poate ajuta la accelerarea metabolismului şi arderea rapidă a grăsimilor.


Citeşte mai departe pe unica.ro

Tag-uri: dieta, ghimbir, slabit
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 apr, 14:50
Mirela
PROIECT
Oportunitate de top! Recrutam urgent colaboratori care au timp sa se implice in timpul liber intr-un proiect de anvergura mondiala. Castigurile sunt deosebit de motivante! Asiguram cea mai buna si mai moderna instruire de specialitate! Oferta este pentru toate localitatile din tara. Cereti acum informatii mai multe la adresa noastra de email: [email protected]
12 apr, 10:11
gheorghe
franciza alternativa
Ne dezvoltam si te asteptam !
- iti place sa comunici;
-stii ca disciplina si determinarea sunt cheia succesului;
-ai incredere in potentialul tau;
-iti place sa iti fie apreciate meritele;
-vrei sa castigi pe masura eforturilor tale.
Suna complicat dar nu este deloc ! Nu este necesara experienta.
Detalii la adresa : [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ