Alfred Simonis: Să rupi coaliţia de guvernare pentru că PSD nu vrea să voteze o lege pentru un singur om este complet absurd

| 24 sep, 18:22

Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Alfred Smonis, preşedintele ales al Consiliului Judeţean Timiş, a declarat că Nicolae Ciucă şi PNL vor ”să dea foc ţării” pentru că ”PSD nu vrea să îi dea un loc de muncă lui Iohannis”. Simonis l-a criticat pe Nicolae Ciucă şi a spus că ”şi pe front, şi când a primit de la Iohannis o misiune grea, face ce ştie: se retrage în cazarmă”.

 

”Domnul Ciucă şi PNL vor să dea foc ţării şi s-o arunce în haosul instabilităţii doar pentru că PSD nu vrea să îi dea un loc de muncă lui Iohannis. Cum sună asta?! Să rupi coaliţia de guvernare pentru că PSD nu vrea să voteze o lege pentru un singur om este complet absurd. Dar asta demonstrează încă o dată care au fost de fapt priorităţile PNL şi ale ostaşului Ciucă dintotdeauna: scaunul lui Iohannis. Nu inundaţiile, nu investiţiile, nu nivelul de trai. Doar să îi meargă cartea de muncă lui Iohannis şi după terminarea mandatului”, a scris Alfred Somonis, marţi, pe Facebook.
Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor spune că Nicolae Ciucă vorbeşte despre ”înţelegeri imaginare” şi îi transmite acestuia să se trezează la realitate.
”Domnul Ciucă vorbeşte de tot felul de înţelegeri imaginare. Domnule Ciucă, treziţi-vă la realitate! Aici nu sunteţi în filmele cu super-eroi închipuiţi în care credeţi dvs că jucaţi. Singura înţelegere pe care PSD a avut-o cu PNL a fost legată de data alegerilor prezidenţiale, care trebuia să fie în septembrie. Şi pe care voi, PNL, aţi votat-o la voi în partid. Şi pe care aţi încălcat-o imediat după ce v-am salvat la europarlamentare. Dar reacţia ostaşului Ciucă nu mai surprinde pe nimeni. Şi pe front, şi când a primit de la Iohannis o misiune grea, face ce ştie: se retrage în cazarmă!”, a mai scris Simonis.
O discuţie despre proiectul care să dea posibilitatea şefului statului să candideze ca independent pe liste de partid la alegerile parlamentare a avut loc în data de 3 aprilie între preşedinţii PNL şi PSD, Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu şi preşedintele Klaus Iohannis, iar atunci, Ciolacu a promis iniţial sprijin pentru demers, ca ulterior să se râzgândească, au precizat surse liberale.
După ce PSD a refuzat să susţină iniţiativa liberală vizând candidatura lui Iohannis pentru Parlament, liderul PNL Nicolae Ciucă nu mai vrea să participe la şedinţele coaliţiei decât pe subiecte ce ţin de activitatea Guvernului.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ