Antonescu: Probabil că nu m-aş fi retras din Guvern dacă aş fi fost în locul lui Liviu Dragnea

| 08 oct, 2013

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat marţi că dacă ar fi fost în locul lui Liviu Dragnea, probabil că nu s-ar fi retras din Guvern pentru că s-a dovedit că faptul că eşti ministru nu împiedică mersul Justiţiei.

'Nu ştiu. E complicat de pus problema să fii în locul altuia, niciodată nu eşti de fapt în asemenea situaţii, în locul altuia. Probabil că nu (m-aş fi retras din Guvern) dacă eram în locul lui Liviu Dragnea atâta vreme cât am convingerea, şi s-a dovedit în ţara asta faptul că dacă eşti ministru nu împiedică mersul Justiţiei. Relu Fenechiu a fost condamnat în primă instanţă în vreme ce era ditamai ministrul şi nimeni nu a putut veni vreodată să spună, uite, o încercare a lui Fenechiu, sau a lui Ponta, sau a lui Antonescu de a influenţa pe cineva' a spus Antonescu la Antena 3. 

El a adăugat faptul că l-a propus ministru pe Relu Fenechiu, care avea un proces pe rol şi pe care l-a susţinut ca ministru,şi nu a împiedicat cu nimic justiţia. 

'Pot eu azi să mă duc la Liviu Dragnea şi cu altă unitate de măsură să-i spun, a la Macovei, tu ai un proces, ia pleacă din Guvern ? Eu nu fac din astea, indiferent dacă pot să fiu ţintă şi eu ca şi Liviu Dragnea şi Victor Ponta, ţintă a campaniei macoveiste, persoana care a influenţat şi influenţează cel mai mult justiţia în ţara asta', a încheiat preşedintele PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ