Niculae Bădălău speră că Mihai Tudose va rămâne premier

| 15 ian, 16:12

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, si-a exprimat luni speranta ca premierul Mihai Tudose va ramane in functie, deoarece nu vede "alta solutie", avertizand ca cei care doresc sa "forteze" demiterea primului ministru "trebuie sa aiba si solutii".

"Acest guvern se va numi si va ramane guvernul PSD", a spus Badalau. Intrebat de ziaristi cine va conduce Guvernul, acesta a raspuns: "Eu sper ca Mihai Tudose, pentru ca nu vad alta solutie".

In ceea ce priveste eventuala plecare a ministrului de Interne, Carmen Dan, din Guvern, "asta e mai putin important pentru mine", a mentionat Niculae Badalau.

Acesta a avertizat insa ca "cei care vor forta demiterea premierului trebuie sa aiba si solutii", deoarece "oamenii ne-au trimis (la guvernare) pentru a le face o viata mai buna, nu de a ne certa intre noi".

"Nu discutam la modul simplist de persoane. Discutam soarta Romaniei, PSD si colegii de la ALDE au in maini soarta Romaniei", a mai spus Badalau.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ