Balerinii de damă: 4 modele care se poartă în vara aceasta

| 04 iul, 17:44

Vara este sezonul în care ne dorim să explorăm, dar să ne simțim și bine. O alegere ideală pentru încălțămintea de vară o reprezintă balerinii, în care femeile se simt confortabil și elegante, în același timp.

Cel mai important avantaj al acestui tip de încălțăminte este că poți asorta o pereche de balerini eleganți de damă la orice ținută și ești gata de plecare. Nu contează că vei lipsi de acasă pentru o zi întreagă și că vei avea multe drumuri de făcut. Cu perechea potrivită de balerini ești pregătită să faci față tuturor provocărilor și să te simți bine.

De ce sunt balerinii încălțămintea ideală în sezonul cald

Balerinii sunt un tip de încălțăminte concepută pentru a oferi confort pe tot parcursul zilei. Cea mai bună alegere o reprezintă balerinii din piele naturală, cum sunt cei de la Marelbo, pentru că asigură aerisirea picioarelor, prevenind acumularea de transpirație și menținând picioarele uscate. Pielea naturală este flexibilă și se adaptează formei piciorului, ceea ce înseamnă că oferă un confort de neegalat.

De asemenea, balerinii sunt extrem de versatili, putând fi purtați în diverse momente ale zilei și la diverse ocazii. Varietatea modelelor, a culorilor și a design-urilor te determină să-i incluzi în diverse ținute pe timpul verii.

Unde și cum pot fi purtați balerinii

Iată câteva contexte în care pot fi purtați balerinii, fie că sunt din piele întoarsă, cu baretă sau cu platformă:

●      La birou - multe femei aleg să poarte balerini eleganți sau cu baretă la birou. Aceștia sunt comozi și pot fi combinați atât cu fuste și rochii, cât și cu o pereche de pantaloni și o cămașă, pentru un look profesionist, dar și confortabil.

●      În oraș - pentru ieșirile la mall, la restaurant, la cafenea sau pentru o simplă plimbare, poți alege balerini din piele întoarsă, cu talpă moale, pe care să-i incluzi în ținute cu blugi și un top lejer.

●      În vacanță - datorită gradului ridicat de confort pe care îl creează, balerinii din piele naturală, cu talpă moale, de la Marelbo sunt o opțiune excelentă și pentru vacanțe. Plimbările lungi vor fi astfel mai ușor de suportat, ajungând să străbați kilometri buni fără să-ți dai seama. În acest caz, asortează o pereche de balerini cu baretă sau cu platformă cu o rochie vaporoasă, pentru un look romantic și lejer.

●      La evenimente speciale - există și balerini eleganți, negri sau aurii, care te vor ajuta să te prezinți impecabil la un eveniment, dar și să te simți în largul tău, fără teama durerilor și a disconfortului creat de o poziție inadecvată a picioarelor. La ocazii sunt recomandați și balerinii lăcuiți, ce pot fi purtați cu rochii elegante, pentru un look rafinat.

Modele de balerini care se poartă în această vară

Dacă vrei și tu o pereche de balerini, nu mai sta pe gânduri și alege produsele de la Marelbo, fabricate în România și realizate din piele naturală de calitate. Iată câteva modele care sunt perfecte pentru această vară!

Balerini bej cu perforații

Sunt o alegere excelentă pentru zilele călduroase de vară, atât datorită nuanței deschise, cât și datorită perforațiilor care facilitează aerisirea picioarelor. Vara se recomandă să porți îmbrăcăminte și încălțăminte în culori deschise (aurii, alb, bej), care reflectă mai multă lumină solară comparativ cu cele de culoare închisă, prevenind astfel supraîncălzirea picioarelor și a întregului corp.

Balerini nude cu vârf alungit

Tot la Marelbo mai poți găsi și balerini nude cu vârf ascuțit care sunt ideali pentru a crea impresia unor picioare mai lungi și a unei siluete alungite. Îi poți purta în orice moment al zilei, pentru un aspect elegant și rafinat.

Balerini lăcuiți, cu toc

O pereche de balerini lăcuiți și cu un toc foarte mic sunt o opțiune perfectă pentru ținutele office. Acești balerini eleganți Marelbo au talpă moale și flexibilă, ajutându-te să te simți bine pentru mai multe ore.

Balerini decupați la călcâi

Pentru a avea parte de și mai multă răcoare la picioare, o alegere inteligentă poate fi și acest model Marelbo, realizat din piele naturală și cu o cataramă la spate, lăsând călcâiul la vedere. Îi poți purta atât la birou, cât și la diverse ocazii, fiind eleganți, comozi și perfecți pentru vară.

Balerinii sunt o piesă esențială pentru garderoba de vară a unei femei, oferind confort deosebit și eleganță. Poți opta pentru modele diverse: din piele întoarsă, cu baretă, cu platformă, lăcuiți, aurii, bej, cu toc sau fără. La Marelbo vei găsi produse de calitate, fabricate în România, din piele naturală, astfel încât să te simți bine și să arăți uimitor, cu fiecare pas.

 

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ