Cătălin Drulă: Fiecare zi este o luptă cu clanurile care au acaparat ţara

| 28 mai, 21:16

Preşedintele USR Cătălin Drulă a transmis, marţi, un mesaj de susţinere pentru primarii USR care se luptă cu clanurile interlope, aşa cum face Dominic Fritz la Timişoara.

 

„Primarii USR luptă cu clanurile interlope, aşa cum face Dominic Fritz la Timişoara. Sunt clanuri puternice, susţinute de foştii primari, care au acaparat vile şi străzi, au terorizat oameni cinstiţi lăsaţi fără apărare în faţa acestor mafioţi. Stelian Ion, candidat Dreapta Unită la Constanţa, luptă cu clanurile care au acaparat plajele şi au construit ilegal blocuri. Ştiu ce înseamnă aceste lupte şi îi susţin pe toţi primarii USR şi pe candidaţii la primărie. Eu am fost unul dintre cei care au luptat cu mafia PSD-PNL. Când au venit baronii în biroul meu să ceară funcţii, i-am dat afară. L-am oprit pe Rădoi  de la metrou şi am rezistat şantajului lor”, a spus Drulă.
Liderul opoziţiei critică dur coaliţia PSD-PNL care s-a transformat într-un adevărat clan care jefuieşte ţara.
„Pe 9 iunie, ne luptăm cu un clan politic PSD-PNL, cu şeful lor, Klaus Iohannis, oameni care vor să conducă România şi pe următoarele generaţii. Vor să continue cu şpăgile, cu privilegiile, cu jaful public. Începem pe 9 iunie, continuăm cu prezidenţialele şi cu parlamentarele. Oprim mafiile”, afirmă Cătălin Drulă.
Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a făcut publice imagini de pe o cameră de supraveghere în care se poate vedea cum o mai mulţi cetăţeni de etnie romă terorizează o familie din Timişoara. Edilul a făcut apel la instituţiile statului pentru a stopa acest fenomen.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ