Cătălin Drulă infirmă o posibilă colaborare cu PNL condus de Nicolae Ciucă şi Lucian Bode

| 04 iun, 18:42

 

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a infirmat marţi o eventuală colaborare cu Partidul Naţional Liberal condus de Nicolae Ciucă şi Lucian Bode, conform unui comunicat al partidului.

 

 

Precizările vin după ce liderul PNL, Nicolae Ciucă, a declarat în privinţa unei colaborări cu USR că "orice opţiune este pe masă", iar în politică nu trebuie niciodată să spui niciodată.
"O colaborare a USR cu un om care plăteşte împotriva noastră campanii josnice? Nu, noi suntem un partid de dreapta, noi facem parte din Alianţa Dreapta Unită. Noi vom avea propriul candidat la prezidenţiale şi, după prezidenţiale, vom da guvernarea României, una de dreapta. (...) PNL e un partid de stânga, îl găsiţi cu trandafirii în aceeaşi căsuţă pe buletinul de vot, e un partid din care adevăraţii liberali au plecat unde au văzut cu ochii, iar cei câţiva oameni care mai sunt OK acolo sunt de o laşitate colosală şi stau şi tac şi înghit mizeriile astea care coboară sub orice limită. Nu poţi prosti pe toată lumea, tot timpul, nu se va putea asta", a declarat Cătălin Drulă, pentru B1 TV.
Preşedintele USR a susţinut că PNL practică o campanie "mincinoasă" împotriva candidaţilor USR. El a adăugat că nu se va lăsa intimidat de "campaniile de fake news".
"Niciodată, cât voi fi în politică, nu voi inventa un lucru fals despre un adversar politic. E poate în regulă să foloseşti o caricatură, o exagerare plecând de la o realitate. Uitaţi-vă la domnul Ciucă, are o pensie de 20.000 de lei, o realitate, un fapt. Aceste reclame despre noi sunt nişte mizerii inventate, nişte lucruri absolut josnice despre noi şi familiile noastre. Românii văd ce se întâmplă şi îi vor taxa pe 9 iunie", a afirmat Cătălin Drulă.
Coordonatorul campaniei electorale a USR, deputatul Cristian Seidler, a acuzat marţi PSD şi PNL de faptul că ar fi lansat "peste 100 de reclame false" împotriva candidaţilor Alianţei Dreapta Unită. El a menţionat că banii cheltuiţi de către PSD şi PNL pentru promovarea propriilor candidaţi ar fi comparabili cu sumele destinate promovării unor "minciuni" împotriva candidaţilor Alianţei Dreapta Unită. În ultima săptămână acestea ar fi cheltuit, conform calculelor USR, peste 50.000 de euro pe "reclamă mincinoasă". USR a anunţat că va sesiza Autoritatea Electorală Permanentă, dar şi Meta şi Google, pentru a denunţa această campanie.
"Este un semn al disperării faptul că au lansat peste 100 de reclame false, orientate împotriva Alianţei Dreapta Unită şi a candidaţilor noştri şi au egalat bugetele pe care le cheltuie pentru a-şi promova candidaţii şi propriile idei cu cele cu banii cheltuiţi pentru a promova minciuni împotriva candidaţilor alianţei Dreapta Unită", a spus Seidler.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ