Cei doi medici de la Spitalul ”Sfântul Pantelimon” acuzaţi de omor calificat cu premeditare vor fi puşi în libertate

| 20 aug, 18:32

Cei doi medici de la Secţia ATI a Spitalului ”Sf. Pantelimon” acuzaţi de omor calificat cu premeditare după moartea unui pacient vor fi puşi în libertate, după ce Curtea de Apel Bucureşti le-a admis marţi contestaţia la măsura plasării lor în arest preventiv. Decizia este definitică.

 

”În baza art. 204 Cpp admite contestaţiile formulate de către inculpate împotriva încheierii Tribunalului Bucuresti din 8 august 2024. Desfiinţează încheierea atacată şi rejudecand în fond decide: în baza art. 227 alin. 1 Cpp respinge ca neîntemeiată propunerea de luare a măsurii arestării preventive. Dispune punerea de îndată în libertate a contestatoarelor inculpate daca nu sunt reţinute în altă cauză. Definitivă”, se arată în minuta instanţei.
Cele doujă doctoriţe au fost arestate preventiv în 8 august, prin decizia Tribuinalului Bucureşti.
Cei doi medici sunt acuzaţi de omor calificat cu premeditare după decesul unui bărbat de 54 de ani, căruia medicii urmăriţi penal i-au scăzut intenţionat doza de noradrenalină.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ