Ciolacu, despre tandemul Ciucă – Iohannis: „Mă abţin cu greu”

| 16 iul, 17:56

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, marţi, că nu are o problemă ca preşedintele Klaus Iohannis să fie premier după alegerile din toamnă, singura problemă fiind că ”trebuie să câştige alegerile”. Chestionat despre un eventual tandem Nicolae Ciucă – Klaus Iohannis, Ciolacu a afirmat: ”Da, da, închipuirea performanţei”. De asemenea, Ciolacu a ironizat anunţul lui Nicolae Ciucă privind candidatura la alegerile prezidenţiale.

 

Marcel Ciolacu a fost întrebat, marţi, despre posibilitatea ca preşedintele Klaus Iohannis să fie premier, după alegerile din toamnă şi a afirmat: ”N-am probleme, poate să fie, dar trebuie să câştige alegerile”.
Chestionat despre un eventual tandem Nicolae Ciucă, preşedinte – Klaus Iohannis, premier, Ciolacu a afirmat: ”N-aţi vrea să-i întrebaţi pe ei. Mă abţin cu greu, mă abţin cu greu (...) Da, da, închipuirea performanţei”.
Întrebat când va face anunţul privind candidatura la prezidenţiale, Ciolacu a declarat: ”Cu certitudine nu când mă duc la Washington. Când am văzut prima oară am crezut că s-a înscris la conferinţa democraţilor în acest pentru înlocuirea preşedintelui Biden. Dacă va fi nevoie de acest anunţ, o să-l fac cu certitudine în România”.
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, aflat în SUA, a anunţat că va candida la alegerile prezidenţiale, dar trebuie să obţină aprobarea partidului, precizând că va merge în filialele partidului pentru a discuta despre candidatura sa.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ