Ciolacu spune că asumarea răspunderii Guvernului pe legea certificatului COVID este o variantă constituţională

| 20 dec, 19:20

 

Asumarea răspunderii Guvernului pe legea certificatului COVID este o variantă constituţională, a declarat, luni, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, liderul PSD.

 

 

 

El a adăugat că nu există însă o decizie în acest sens.
"N-am avut această discuţie, avem o propunere legislativă. (...) Nu există o astfel de decizie. Sunt variante, este normal să avem variante de lucru. Cu toţii ne dorim să fim cât mai eficienţi în toate domeniile, inclusiv în domeniul sănătăţii", a declarat liderul PSD la finalul la şedinţei Birourilor permanente reunite ale Parlamentului, potrivit Agerpres.
Întrebat dacă asumarea răspunderii Guvernului este o variantă, el a arătat că "este o variantă constituţională".
"Este o variantă constituţională. Sunt proceduri constituţionale. Important este că nimeni n-a venit cu vreo procedură neconstituţională sau neparlamentară", a arătat preşedintele Camerei.
"Vom vedea după o decizie a coaliţiei", a completat el, întrebat dacă se poate spune că pe 1 ianuarie acest proiect va fi trecut de Parlament şi promulgat de preşedinte.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ