Ciolacu spune că nu se aşteaptă ca Iohannis să îşi schimbe comportamentul la final de mandat faţă de PNL

| 12 iul, 18:23

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, că nu se aşteaptă ca preşedintele Klaus Iohannis să îşi schimbe comportamentul la sfârşitul mandatului faţă de Partidul Naţional Liberal, partid în campaniile căruia s-a implicat timp de 10 ani.

 

Ciolacu a fost întrebat dacă Iohannis încearcă să îl ajute pe Nicolae Ciucă în campania electorală pentru prezidenţiale, având în vedere faptul că la summitul NATO l-a luat alături de el pe preşedintele liberal şi l-a prezentat mai multor lideri din NATO.
"De ce nu îl întrebaţi pe domnul preşedinte? Vi s-a părut că 10 ani de zile domnul preşedinte Klaus Iohannis a fost un preşedinte independent? Vi s-a părut că domnul Klaus Iohannis 10 ani de zile a fost un preşedinte apolitic? Vi s-a părut că domnul Klaus Iohannis nu s-a implicat în viaţa politică şi în campaniile electorale alături de PNL? (...) În cei 10 ani de zile, domnul Klaus Iohannis nu s-a implicat în campaniile PNL? Domnul preşedinte Klaus Iohannis nu a atacat PSD şi implicit pe mine, personal? Dumneavoastră aveţi alte aşteptări la sfârşit de mandat? Eu nu am. Pe mine, de exemplu, mama, Dumnezeu să o ierte, ştiu că în clasa întâi m-a luat de mână şi m-a dus la şcoală", a spus Ciolacu la Palatul Parlamentului.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ