Ciucă: Este clar că nu există o susţinere a demersurilor politice în interiorul coaliţiei, vom avea o atitudine pe măsură

| 24 sep, 18:18

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, Ciucă, a declarat marţi că este clar că nu există o susţinere a demersurilor politice în interiorul coaliţiei, şi vor avea o atitudine pe măsură, după decizia PSD de a nu vota proiectul prin care preşedintele Klaus Iohannis poate candida la alegerile parlamentare.

 

Ciucă a precizat că a fost o discuţie cu premierul Marcel Ciolacu pe proiectul de lege şi că au convenit amândoi că este nevoie de această clarificare. ”Nu văd cum putem să realizăm o coaliţie cu PSD, în astfel de condiţii, după alegeri”, a mai spus Nicolae Ciucă.
”Eu cred că este normal să discutăm despre acest demers ( despre candidatura preşedintelui Klaus Iohannis la alegerile parlamentare, nr) ca fiind o nevoie de clarificare legislativă, pentru că demersul a existat până la un moment dat în cuprinsul legii. Astăzi nu mai există şi ne referim la situaţiile specifice când se suprapun alegerile”, a declarat preşedintele PNL, la Senat.
Nicolae Ciucă a precizat că ”a fost o discuţie pe care a avut-o cu premierul Marcel Ciolacu” pe proiectul de lege.
”Am convenit amândoi că este nevoie de această clarificare. În momentul de faţă, observ că există mai multe poziţii şi o dezangajare de la acest proiect. Ca atare, în momentul în care noi discutăm, este clar că nu există o susţinere a demersurilor politice în interiorul coaliţiei, motiv pentru care vom avea o atitudine pe măsură", a spus Nicolae Ciucă.
Liderul PNL a mai spus: ”Eu am discutat cu domnul Ciolacu, nu cu partid, ca atare înţelegere a existat pe acest demers”.
Întrebat cum va mai funcţiona coaliţia în acest context, Ciucă a arătat că ”tot ce ţine de chestiunile tehnice, ale guvernării, le vor rezolva la fel de responsabil ca şi până acum”.
”Legat de ce vom face după alegeri, eu îmi exprim punctul de vedere că nu văd cum putem să realizăm o coaliţie cu PSD, în astfel de condiţii”, a subliniat Ciucă.
Întrebat dacă mai are încredere în preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, Ciucă a răspuns: ”Este discutabil!”.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ