Ciucă: La Constanţa s-au întâmplat lucruri foarte bune în ultimii 4 ani, investiţiile au crescut de 20 de ori

| 07 iun, 18:35


Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, vineri, că în deplasările sale în ţară dă drept exemplu Constanţa, judeţ în care investiţiile cu crescut de 20 de ori faţă de anii 2018-2019.

 

Ciucă a subliniat că este bine să fie continuată această "stare de normalitate".
"Revin la Constanţa cu mare plăcere şi cu bucuria de a vedea câte schimbări au avut loc în municipiu şi, de asemenea, în judeţ. Sunt lucruri foarte bune care s-au întâmplat în ultimii patru ani şi avem nevoie de continuare, avem nevoie de investiţii. Chiar dau exemplu judeţul Constanţa peste tot unde merg în ţară şi le spun că aici s-a schimbat raportul de investiţii, în comparaţie cu anii precedenţi. Adică, la sfârşitul anului trecut investiţiile au crescut de 20 de ori faţă de ani 2018-2019, chiar se vede. După toate cele ce au fost aici în Constanta şi în judeţ, cred că este bine să continuăm cu consolidarea unei stări de normalitate într-un judeţ, într-o locaţie atât de importantă din punct de vedere strategic pentru România şi nu numai", a declarat, la Constanţa, preşedintele PNL.
Potrivit acestuia, Constanţa este unul dintre cele mai mari porturi din Europa şi trebuie folosită această oportunitate.
"Constanţa este unul dintre cele mai mari porturi din Europa şi avem nevoie în condiţiile actuale, în special în actualul context, să creştem această relevanţă, să folosim această oportunitate. Este un potenţial de care ţara noastră are nevoie şi se poate vedea implicarea şi mândria constănţenilor de a putea să creştem şi să reuşim să depăşim nişte limite care au fost ţinute undeva acolo, voit sau fără voie, mai puţin contează. Important este că ne dorim şi vom continua să dezvoltăm tot ceea ce înseamnă infrastructură, potenţial economic şi turistic al Constanţei, al litoralului şi chestiunea aceasta este absolut necesară. S-au întâmplat lucruri bune, vizibile cum spuneam, dar avem nevoie de coerenţă, avem nevoie de continuitate şi de normalitate", a mai spus Ciucă.
Liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi secretarul general al formaţiunii politice, Lucian Bode, se află în ziua în curs într-o vizită în judeţul Constanţa - la Primăria Constanţa, Administraţia Canalelor Navigabile, la fabrica de amidon de la Medgidia, precum şi la Primăria Cernavodă.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ