Ciucă: Nu voi permite şi aproba nicio măsură care să nu fie acoperită de bugetul la dispoziţie

| 21 mai, 22:41

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, că politicienii din România "şi-au făcut un obicei din a câştiga voturi risipind iresponsabil bugetul în campanie" şi a menţionat că el nu va permite şi nu va aproba nicio măsură care să nu fie acoperită de bugetul la dispoziţie.

 

"În aceste zile, când călătoresc prin ţară, primesc deseori întrebări legate de posibile acţiuni populiste ale unor politicieni în perioada electorală. Înţeleg aceste îngrijorări. Politicienii din România şi-au făcut un obicei din a câştiga voturi risipind iresponsabil bugetul în campanie cu idei nesăbuite şi cheltuind banii statului. Din punctul meu de vedere, nu asta e modalitatea prin care ne servim ţara", a scris Nicolae Ciucă pe Facebook.
Ciucă a menţionat că el şi PNL se vor asigura că "bugetul serveşte intereselor oamenilor, nu obiectivelor egoiste ale politicienilor".
"Sub conducerea mea, PNL îşi asumă rolul de apărător al ordinii şi responsabilităţii în ceea ce priveşte măsurile care afectează bugetul statului. Acest lucru nu se va schimba nici cu trei săptămâni înainte de alegeri. Nu ne vom împovăra copiii cu mai multe datorii şi nici nu vom răsplăti egoismul politicienilor. Nu voi permite şi nu voi aproba nicio măsură care să nu fie acoperită de bugetul pe care îl avem la dispoziţie. Obiectivul meu şi al PNL este să ne asigurăm că bugetul serveşte intereselor oamenilor, nu obiectivelor egoiste ale politicienilor. Ne propunem să cheltuim banii cu înţelepciune, astfel încât să îi ajute pe cetăţeni să aibă un trai mai bun, de la zi la zi", a mai scris Nicolae Ciucă.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ