Crin Antonescu: nu am planuri de viitor cu Basescu, dar încă am planuri de viitor si majore cu Ponta

| 04 oct, 2013

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, a declarat că nu îl leagă nimic de trecut şi de preşedintele Traian Băsescu, dar are încă planuri de viitor şi majore cu Victor Ponta.

Preşedintele PNL şi co-preşedintele Uniunii Social Democrate, Crin Antonescu, a ţinut să precizeze că relaţia sa cu Victor Ponta încă funcţionează şi are planuri de viitor. "În ce priveşte situaţia pe care am descris-o fără menajamente, legată de declaraţiile lui Ponta şi Băsescu e de spus un singur lucru. Nu mă leagă nimic din trecut şi nu am planuri de viitor cu Băsescu, am încă planuri de viitor majore cu Ponta. Avem împreună obligaţii şi responsabilităţi majore", a susţinut Crin Antonescu.

Întrebat de jurnalişti dacă declaraţiile critice vor afecta planurile de viitor ale USL, Crin Antonescu a răspuns că planurile sunt aceleaşi. "Nu imi face placere sa critic, nu pot insa sa vad lucrurile dintr-o singura directie. Pentru mine nu mai e relevant ce face Basescu, sigur ca ii amendam derapajele si nu pot sa nu condamn atitudinea unui presedinte care foloseste declaratiile lui Ponta pentru a le lega de Schengen si pentru a oferi motive Frantei. Declaratiile mele de azi doresc sa apere independenta justitiei".

Liderul liberal a ţinut să precizeze că: "Ponta trebuie să ştie că oricine, nu doar Băsescu, încearcă să intimideze, să influenţeze sau să controleze procurori sau instanţe în România, va avea un adversar în mine, la fel de hotărât, la fel de determinat, precum l-a avut şi Băsescu în toţi aceşti ani.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ