Cristian Ghinea (USR): Guvernul Ciolacu scade numărul angajaţilor la stat crescând numărul pensionarilor speciali

| 20 mai, 22:01

Cristian Ghinea, coordonatorul Departamentului de Politici Publice al USR, afirmă că în spatele mult trâmbiţatei scăderi a numărului de angajaţi la stat avem, de fapt, o creştere a numărului de pensionari speciali, pe care PSD şi PNL îi protejează constant, chiar dacă asta înseamnă taxe noi sau majorate pe umerii românilor, pentru acoperirea găurii de la buget.

 

”Senzaţional. Marcel scade numărul angajaţilor la stat. Făcând noi pensionari speciali! Numărul angajaţilor la stat a scăzut în martie, comparativ cu februarie, cu 1458. Aştept titlurile din “presa” de casă a comasaţilor: “Ciolacu taie în carne vie!” sau "Guvernarea PSD PNL ia măsuri pentru reducerea cheltuielilor statului". Bullshit!”, spune Ghinea într-o postare pe Facebook.
Coordonatorul Departamentului de Politici Publice al USR acuză coaliţia că doar îngroaşă rândurile specialilor.
”Dacă ne uităm pe cifrele oficiale de la Ministerul de Finanţe, de fapt Ciolacu, Ciucă şi Iohannis doar îngroaşă rândurile specialilor. Pentru că, din cei 1458 de angajaţi care au plecat din sistem, 1325 (adică 90,88%) sunt de fapt pensionari speciali - 1061 la Apărare şi 264 la Interne”, spune Cristian Ghinea.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ