Dăncilă: Funcția de președinte executiv PSD este compatibilă cu cea de premier

| 12 mar, 11:54

Presedintele executiv al PSD, Viorica Dancila, considera ca aceasta functie este compatibila cu aceea de prim-ministru pe care o detine, iar oamenii care au sustinut-o au apreciat ca astfel va fi o relatie mai stransa intre Guvern si partid.

 

"Sigur voi avea timp pentru calitatea de presedinte executiv. Este compatibila cu functia de premier. Eu trebuie sa pun in aplicare programul de guvernare" a spus Viorica Dancila, luni, inainte de prima sedinta informala a conducerii Partidului Social Democrat, aleasa la congresul din 10 martie.
Viorica Dancila a reafirmat ca motivele pentru care a hotarat sa candideze pentru functia de presedinte executiv au fost sustinerea Organizatiei de Bucuresti, dar si telefoanele de sustinere si faptul ca astfel s-ar realiza o relatie mai stransa intre Guvern si partid.
In opinia sa, reprezinta o "scapare" faptul ca de la congresul PSD au lipsit fostii presedinti de partid.
"Cred ca a fost o scapare. Am toata aprecierea pentru fostii presedinti ai partidului, a fost o scapare acest lucru. (...) Nu puteam eu sa fac invitatii", a aratat premierul.

 

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ