Doina Pană, aviz favorabil pentru postul de ministru delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură

| 04 mar, 2014

Ministrul delegat propus pentru departamentul de Ape, Păduri şi Piscicultură, Doina Pană, a primit, marţi, aviz favorabil din partea comisiilor de specialitate reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor.

Aceasta a primit 27 de voturi pentru şi 14 împotrivă. Doina Pană a fost audiată marţi de către membrii Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice din Camera Deputaţilor, respectiv de cei ai Comisiei pentru agricultură, silvicultură şi dezvoltare rurală din Senat, în vederea avizării în funcţia de ministru delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură.

Adriana Doina Pană a fost propusă, la 3 martie 2014, ministru delegat pentru Apă şi Păduri în Cabinetul Ponta III. 

S-a născut la 16 mai 1957 în comuna Matei, judeţul Bistriţa-Năsăud şi este licenţiată în electrotehnică la Universitatea Politehnica Bucureşti (1981). În 2008 a obţinut un master în administraţie publică la Universitatea de Vest 'Vasile Goldiş' Arad, Facultatea de Ştiinţe Juridice. În 2007 a obţinut certificatul 'Elaborarea şi managementul proiectelor' la Institutul Naţional de Administraţie. 

Între februarie şi octombrie 2009 a fost secretar de Stat în cadrul Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Inovaţiei. 

Este membru PSD din ianuarie 2004, an din care deţine şi funcţiile de vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud a PSD şi de preşedinte a Organizaţiei Judeţene de femei PSD-BN. Din 2010 este vicepreşedinte la nivel naţional al Organizaţiei Femeilor Social-Democrate. Este ministrul delegat pentru dialog social de la 21 decembrie 2012 în Guvernul Ponta II. 

La 26 februarie 2014, în urma demisiei miniştrilor PNL din Guvernul Ponta II, Adriana Doina Pană a preluat, la propunerea premierului, interimatul Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, decretul fiind semnat de preşedintele Traian Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ