Dragnea îl "înţeapă" pe liderul liberal: Antonescu şi Băsescu sunt doi oameni care se înţeleg foarte bine

| 12 noi, 2013

Preşedintele Traian Băsescu şi şeful Senatului, Crin Antonescu, sunt văzuţi de vicepremierul Liviu Dragnea ca fiind "doi oameni importanţi din stat care se înţeleg foarte bine".  Afirmaţia liderului PSD vine după ce preşedintele Băsescu a susţinut că Antonescu ar fi de preferat la Cotroceni decât Victor Ponta. De asemenea, şeful statului s-a şi oferit să-l ajute pe Antonescu în campania prezidenţială.

"Eu văd decât doi oameni importanţi din stat care se înţeleg foarte bine", a declarat ministrul Dezvoltării Regionale, întrebat cum vede recentele afirmaţii ale şefului statului referitoare la candidatura lui Crin Antonescu la prezidenţiale, conform Agerpres. Pe de altă parte, Dragnea spune că nu poate să facă inventarul unor "eventuale capcane".

"'Nu ştiu, nu pot să fac inventarul unor capcane pe care şi le întind unii altora, nu mă interesează", a spus Dragnea întrebat dacă prin astfel de afirmaţii preşedintele Băsescu "i-a întins o capcană lui Crin Antonescu".

Preşedintele executiv al PSD a reafirmat că partidul din care face parte nu s-a dezis niciodată de decizia Congresului USL prin care Crin Antonescu a fost desemnat candidat la preşedinţie din partea Uniunii.

"Dar e vorba de un subiect pe care îl aduc în dezbatere nişte oameni, un subiect care nu există la noi în PSD. Noi n-am spus în PSD că nu respectam hotărârea Congresului prin care am stabilit că-l susţinem pe Crin Antonescu. Şi o tot spunem. Pe de altă parte, oameni politici, şi nu numai oameni politici, îşi dau cu părerea dacă avem candidat, dacă nu avem candidat, dacă vom avea candidat, nu o să avem şanse. Am înţeles, noi ne vedem în continuare de guvernare. Relaţiile între dl. Băsescu şi dl. Antonescu nu le caracterizez eu2, a adăugat Liviu Dragnea, care a susţinut o conferinţă de presă la sediul MDRAP.

Întrebat ce părere are despre un "tandem Băsescu - Antonescu", vicepremierul a răspuns ironic: "Le stă foarte bine".

"Nu am avut timp să analizez aceste schimburi de replici, nici nu ştiu exact ce-a zis fiecare", a adăugat el.

Întrebat ce părere are despre oferta preşedintelui Băsescu de a-l consilia pe Antonescu, Liviu Dragnea a afirmat: "Doamne ajută!'"

Preşedintele Traian Băsescu este de părere că în cazul unei rupturi a USL, PSD nu ar câştiga alegerile prezidenţiale.

"PSD-ul, dacă se rupe de liberali, nu câştigă prezidenţialele. PSD nu poate scoate cu un plagiator, spre exemplu, ca Ponta, mai mult decât are partidul. (...) După mine, PSD-ul, dacă se dezlipeşte de PNL, nu are nicio şansă să dea preşedintele României. Liberalii, cum sunt, cum nu sunt, îl vor bate pe Ponta în turul doi", a declarat Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ