Dragnea sugerează că ar putea renunţa la Legea graţierii: Social-democraţii să se gândească serios dacă mai este "oportună"

| 10 mai, 16:19

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că social-democraţii trebuie să se gândească serios dacă Legea graţierii mai este "oportună". Dragnea a arătat că discuţiile publice pe tema graţierii corupţiei, care nu e susţinută de PSD, parazitează comunicarea partidului.

"Prioritatea noastră, a PSD, o reprezintă punerea în aplicare a Programului de guvernare, aşa cum a fost prezentat în campanie, nu graţierea faptelor de corupţie", a afirmat Dragnea, după CExN al PSD.

Liviu Dragnea a spus că, din păcate, s-a plecat în elaborarea Legii graţierii de la problemele din penitenciare şi de la condiţiile de detenţie din România, iar acum "se încearcă" să se rezolve alte probleme pe care le are sistemul de justiţie.

"Dar toate aceste teme nu pot fi rezolvate de Legea graţierii. (...) Legea graţierii poate eventual rezolva o parte din efecte, dar nu cauze. În aceste condiţii trebuie să ne gândim serios dacă această lege mai este oportună", a explicat Dragnea.

El a făcut un "ultim apel" la Guvern şi la Ministerul Justiţiei să prezinte într-un termen rezonabil dacă Legea graţierea şi alte măsuri sau propuneri pe care le-au anunţat ca proiecte legislative pot rezolva problema din penitenciare.

"Doar această lege nu rezolvă problema care a generat-o", a subiniat Dragnea.

Tag-uri: liviu dragnea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ