Șeful AEP anunță data alegerilor prezidențiale: primul tur pe 10 noiembrie, al doilea pe 24 noiembrie

| 02 iul, 13:10

Președintele AEP Constantin-Florin Mitulețu Buică a declarat, marți, că a avut o discuție cu premierul Viorica Dăncilă, iar alegerile prezidențiale urmează să se desfășorare pe 10 noiembrie, primul tur de scrutin, și 24 noiembrie, al doilea tur.

 

Președintele Autorității Electorale Permanente a precizat, pentru Mediafax, că a avut o discuție, luni seară, cu șeful Executivului, despre acest subiect.
Decizia va fi luată printr-o Hotărâre de Guvern, care a fost pregătită de AEP, Ministerul Afacerilor Interne (MAI) fiind co-inițiator al documentului.
Documentul va fi trimis, marți, de către AEP la MAI. Actul normativ ar putea fi adoptat de Guvern, în ședința de săptămâna viitoare, a mai spus Constantin Buică. Klaus Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale din 2014, în al doilea tur de scrutin.

 

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ