Eugen Teodorovici: Tema justiției este un subiect încheiat pentru PSD

| 28 mai, 09:01

Ministrul Finanțelor Publice Eugen Teodorovici a declarat, luni, că PSD "sigur" nu va pierde majoritatea parlamentară, în urma rezultatelor obținute la alegerile europarlamentare, și în lipsa susținerii UDMR pentru coaliția PSD-ALDE, scrie Mediafax.

 

"Nu, asta sigur nu. Aici sigur nu. Pot să vă rog să mă credeți pe cuvânt? (PSD-n.red.) sigur nu va pierde majoritatea (parlamentară-n.red.)", a declarat ministrul Finanțelor Publice numit de PSD, Eugen Teodorovici, la sediul PSD.
Totodată, el a spus că tema justiției este un subiect încheiat pentru PSD.
"Cred că este un subiect încheiat, închis poate de mult timp, numai că s-a dorit foarte mult să se țină acest subiect pe agenda publică", a afirmat Teodorovici.
Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, luni, după condamnarea lui Liviu Dragnea, că a convocat Biroul Permanent Național și Comitetul Executiv, pentru ziua de marți, pentru a stabili pașii de urmat, menționând că nu va demisiona de la Guvern.

 

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ