Geoană: O ţară întreagă asistă neputincioasă la falimentul total, financiar, profesional şi moral al Guvernului

| 26 sep, 18:34

Mircea Geoană, candidat independent la Preşedinţia ţării, a criticat, joi, actuala guvernare, afirmând că ''un abandon mai grav al cetăţenilor de către cei aleşi să le asigure o viaţă mai bună nu a mai existat în România'', fiind o ''ruptură fără precedent a politicienilor de la vârful statului de realitate şi problemele de viaţă şi de moarte ale oamenilor''.

 

''Românii au ajuns la capătul puterilor! Nu este zi în care să nu aflăm de noi nemulţumiri, nedreptăţi ale guvernanţilor la adresa oamenilor, proteste sau apeluri disperate către autorităţi. Şi este normal, atât timp cât politicienii, în loc să aibă grija medicamentelor care lipsesc la Institutul Oncologic, a pensiilor calculate greşit, a inflaţiei şi a puterii de cumpărare, care scade de la o lună la alta, se ceartă pe legi cu dedicaţie, inventează creşteri economice şi promit avantaje care nu vor putea fi susţinute de nicio guvernare'', a scris Geoană, pe Facebook.
Potrivit acestuia, protestul de joi de la Ministerul Muncii este ''strigătul disperat'' al ceferiştilor activi şi pensionari şi al minerilor şi energeticienilor activi şi pensionari. Lor li s-au alăturat organizaţii ale societăţii civile care reprezintă pensionari actuali şi viitori pensionari, afectaţi de forma actuală a legii şi care îşi văd viitorul compromis pentru mulţi ani.
''Partidele politice, aflate la guvernare, se ceartă de o săptămână pe o lege specială legată de funcţiile lor şi dorinţa de a păstra puterea cu orice preţ, dar nu fac nimic pentru bolnavii de cancer trimişi acasă să moară pentru că în spital nu mai sunt bani de medicamente. Un abandon mai grav al cetăţenilor, de către cei aleşi să le asigure o viaţă mai bună, nu a mai existat în România. Este o ruptură fără precedent a politicienilor de la vârful statului de realitate şi problemele de viaţă şi de moarte ale oamenilor'', a afirmat Mircea Geoană.
În opinia sa, ''o ţară întreagă asistă neputincioasă la falimentul total, financiar, profesional şi moral al Guvernului României''.
''Şi tot ei, aceiaşi guvernanţi, vin să ne ceară votul peste câteva luni! România are nevoie de un preşedinte care nu este doar un spectator. România are nevoie de un lider nedependent de interesele de partid, care pune pe primul loc interesele ţării şi ale românilor'', consideră Geoană.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ