Iohannis se opune creșterii pensiilor și salariilor
În programul prezidențial al lui Klaus Iohannis nu apare nicio referință cu privire la creșterea pensiilor și salariilor, pentru a reduce nivelul de sărăcie din țară. Însă edilul de la Sibiu face alte promisiuni electorale în valoare de 6,6 miliarde de euro, ce ar putea conduce la crearea unei pagube în buget pentru care statul român nu deține destulă putere financiară încât să o acopere.
Klaus Iohannis nu a inclus în programul său electoral niciun impact bugetar prin care să dovedească modul în care va putea să gestioneze gaura de la buget pentru anul viitor ca urmare a promisiunilor sale electorale. Edilul de la Sibiu nu spune nimic despre sursele de finanțare pentru că nici măcar la momentul actual nu are trasat un plan de acțiune în cadrul coaliței ACL.
Citeşte şi: Un scenariu de coşmar pentru Crin - Klaus Johannis contracandidat
„Este în lucru. I-am adunat pe colegii mei și i-am băgat în priză și le-am cerut să facă un program de guvernare... până e gata. Nu, în 16 noiembrie nu vom guverna încă noi, va dura un pic până revolvăm problema în Parlament, dar după aceea ... full power, cum se spune”, a replicat prezidențiabilul PNL -PDL în legătură cu programul de guvenare al ACL.
Inexistența unui program sustenabil pentru România din partea prezidențiabilului Klaus Werner Iohannis creionează un parcurs de noi măsuri de austeritate pentru români. În dezordinea măsurilor electorale pe care edilul le vrea pentru țară nu pot decât să își facă loc noi creșteri de taxe și impozite pentru a putea fi acoperită imensa sumă de 6,6 miliarde de euro, cât costă îndeplinirea promisiunilor din timpul campaniei.
Probabil, Klaus Iohannis se referea la majorări de taxe și impozite când a spus că după ce va câștiga președinția tării va fi „full power”. Și nicidecum ca prezidențiabilul ACL să susțină majorarea pensiilor, dublarea alocațiilor pentru copii cu o situație precară, creșterea ajutoarelor pentru cei cu dizabilități sau reducerea CAS, precum le susține contracandidatul său, Victor Ponta.
Citeşte şi: Care sunt punctele cheie din programul prezidenţial al preşedintelui Victor Ponta
„Datorită creşterii economice, am reuşit să luăm o serie de măsuri pentru a reduce sărăcia şi nedreptăţile: majorarea alocaţiilor de stat pentru 500.000 de copii din familiile sărace, creşterea, de la 1 decembrie, a alocaţiei de hrană zilnică pentru 60.000 de copii din sistemul de protecţie, creşterea cuantumul alocaţiei de hrană zilnică pentru persoanele vârstnice şi cele cu dizabilităţi din centrele de îngrijire, iar începând cu 1 ianuarie 2015 vom majora indemnizaţiile persoanelor cu handicap”, a declarat liderul Guvernului.
Ştirile orei
http://traiestetiviataaltfel.wordpress.com/2012/08/02/libertatea-politica-nu-poate-exista-fara-libertatea-economica-lucian-croitoru/
Sper sa il si intelegi . Pacat... esti tanar inca.
Aaa si sper ca nu ai uitat-o pe aia ca "n-are atat ... si ..oaie ceausescu nicolae , cat sa pupe intr-un an paunescu adrian" .Se aplica si in cazul tau din pacate