Ion Cristoiu, profeţie SUMBRĂ pentru Ponta: Va fi ultimul interviu în calitate de premier

| 15 mar, 10:27

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie că interviul pe care Victor Ponta îl va acorda în această seară va fi ultimul în calitate de premier. Victor Ponta este invitatul emisiunii "Ultimul cuvânt", de pe postul de televiziune B1.

"Duminică, 15 martie 2015, Victor Ponta e invitatul lui Cătălin Striblea la o ediție specială a emisiunii Ultimul cuvînt, de la 21.30 la 23.

N-am nici o îndoială că va fi un dialog de maxim interes:

Victor Ponta a evitat, după necazul din 16 noiembrie 2014, alte posturi tv decît cele din șopronul moșiei sale – Antena 3 și România Tv.

Victor Ponta e angajat într-o crîncenă bătălie de supraviețuire, pe de o parte confruntat cu mînia baronilor din PSD, care se văd lăsați de izbeliște în fața procurorilor, pe de alta, luat cu asalt de binomul SRI-DNA, pentru a-l face să plece și să lase locul Guvernului Meu, cum îi zice Klaus Iohannis, altfel spus, Guvernul lui Vasile Blaga și al altor Microsoft-iști ocoliți cu abilitate de DNA.

Aşa cum s-a întîmplat în cazurile lui Traian Băsescu și Călin Popescu Tăriceanu, Cătălin Striblea m-a rugat să-i fiu căpitan secund la acest interviu.

Deși vîrsta și conștiința că eu pierd vremea cu contemporanii mei trecători, în detrimentul personajele eterne din cărți, am acceptat invitația, deoarece pentru Victor Ponta, așa cum îl văd eu acum, tot mai înconjurat de Binomul DNA, care ridică schele din dosare penale pentru a putea ajunge pînă la fotoliul de premier al șefului PSD, s-ar putea să fie ultimul interviu dat unei televiziuni neutre în funcțiile deținute", scrie Ion Cristoiu pe blog.

Citeşte şi: Ion Cristoiu: Kovesi-Lulutza i-a dat lui Iohannis-Imperatorul cu poșeta peste gură

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 mar, 21:14
Victoria
La doua capete
Domnul Cristoiu lucreaza, ca intotdeauna, la doua capete! Pe de o parte, ci-ca ii prooroceste galacticului sfarsitul domniei la palatul Victoria, pe de alta parte, nu pierde prilejul de a-l atinge iarasi, aparent in treacat, pe Iohannis, impotriva caruia are dumnealui un dinte. Poate e dinte fals... Mai are un dinte si impotriva d-nei Kovesi, care face un lucru excelent impreuna cu DNA, curatind tara de coruptie. Se pare ca asta il deranjeaza pe maestru...
15 mar, 13:58
nic
N-avem noi norocul asta!
Sa dea D-zeu d-le Cristoiu sa aveti dreptate, dar eu cred ca plagiatorul n-o sa plece decit umflat de DNA!!!!
15 mar, 13:31
liviuioan
--- CERCUL--
Am ramas fascinat--copil fiind--cum se pun cercurile si doagele -la un butoi . Incerc de cativa ani, fiind unul care au urmarit prestatiile--maistrului--la ANTENA-- laBE 1-- la REALITATEA GUSATA--sa inteleg, de ce a acceptat sa poarte--CERCUL--la cap pus de TATUC . Ura fata de cei tineri--am inteles-o de mult--pe timpul lui CEAUSESCU--mare SEFUT pe la SCANTEIA TINERETULUI---nu putea decat sa priveasca la fatucile vesele . Acum , cand excursiile in CUBA--e ieftine--totul este minunat . Smechereste--RASPUTIN de GAGESTI si DEAL---vorbeste inainte de intalnire --saracul--a sacrificat o gaina fatatoare--sa prinda curaj .
15 mar, 12:43
Alexandru Valeriu Pantelimon
La Timisoara Alina G. "prospata urmasa a bratienilor sustinea ca ei se concentreaza pe alcatuirea unui program solid de guvernare si ca inlocuirea actualului guvern nu e o prioritate . Dar poate cristoiu e mai bine informat de la sursele lui care-l stipendeaza nu numai material . Este interesant care dintre cei doi facandu-si iluzii vor avea parte si de deziluzii .
15 mar, 12:58
Goagal
Il cred...
Dl Cristoiu a devenit un nou Mafalda. Citind cartile sale cu un ochi in pagina si altul la camera tv, ,,comunistul,, isi rotunjeste veniturile plimbandu-se pe la diverse tv., acum desvoltandu-si talentul de a fi un nou Mafalda la b1.A uitat cand lucra la Intact... Vom vedea in curand daca merita felicitari pentru premonitie sau ii va lua locul lui Badea, ,,mangaind-o,, pe dna G....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ