Ionuţ Moşteanu (USR): RA-APPS a fost transformat de PSD-PNL în hotelul de lux pe bani publici pentru demnitari

| 25 iun, 19:03

Ionuţ Moşteanu, purtătorul de cuvânt al USR, a declarat marţi, despre Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului PSD-PNL prin care demnitarii care locuiesc în casele de protocol sunt scutiţi de chiriei şi a întreţinerii că RA-APPS a fost transformat de PSD-PNL în hotelul de lux pe bani publici pentru demnitari.

 

”Ultima ordonanţă de urgenţă adoptată de Guvern, care scuteşte demnitarii de la plata chiriei şi a întreţinerii pentru locuinţele de protocol, arată care le sunt interesele reale. Noi şi noi privilegii pentru ei”, a declarat Ionuţ Moşteanu.
El a precizat că ”în timp ce milioane de români suferă zilnic din cauza scumpirilor, din cauza celei mai mari inflaţii din Europa şi luptă ca să-şi poată achita facturile, demnitarii vor primi locuinţe de lux plătite integral din bugetul public”.
”Până şi energia, gazele, apa şi canalizarea vor fi achitate de stat. Este o insultă la adresa oamenilor care muncesc cinstit şi trebuie să achite din taxele lor privilegiile unora. USR va vota împotriva acestei Ordonanţe în Parlament. Solicit liderilor PSD şi PNL, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, să respingă ordonanţa privilegiilor. Nu e normal să creşti taxele, iar apoi să vii cu ordonanţe pentru privilegiaţi.”, a subliniat Moşteanu.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ