KLAUS IOHANNIS a fost dat în judecată. MOTIVUL este unul INCREDIBIL

| 12 ian, 22:22

La numai câteva săptămâni după instalarea la Palatul Cotroceni, şeful statului a intrat în vizorul unui individ devenit celebru pentru atacurile dure pe care le-a avut la adresa mai multor personalităţi din România. Din primele informații, Iohannis a fost dat în judecată pentru acuzațiile de trafic de copii.

Preşedintele Klaus Iohannis a intrat pe lista neagră a liderului Comunităţii Moştenitorilor şi Proprietarilor Legitimi, Gene-Greb Bejan. Bucureşteanul este foarte cunoscut în instanţele din Capitală, în condiţiile în care, în ultimii ani sute de dosare pe numele unor oameni politici din România. Traian Băsescu, Victor Ponta și alții sunt și ei pe lista lui Bejan.

Alături de preşedinte, parte în proces, este şi Institutul de Studii Populare.

 

Dosarul a fost înscris la Curtea de Apel Bucureşti. Primul termen de judecată nu a fost încă stabilit.

sursa stiripesurse.ro

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 ian, 11:10
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ