Kovesi LOVEŞTE din nou: cere Parlamentului să aprobe arestarea unui DEPUTAT de TOP

| 19 mar, 11:43

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a cerut miercuri sesizarea Camerei Deputaţilor pentru încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive în cazul lui Theodor Nicolescu, urmărit penal în dosarul ANRP, potrivit Agerpres.

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a cerut miercuri sesizarea Camerei Deputaţilor pentru încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive în cazul lui Theodor Nicolescu, urmărit penal în dosarul ANRP, potrivit Agerpres.

Deputatul PNL Theodor Nicolescu ar fi primit mită de la mai multe persoane. Mai precis, el ar fi primit sume cuprinse între 350.000 de lei şi 800.000 de euro, dar şi acţiuni la Fondul Proprietatea, pentru a soluţiona favorabil şi cu celeritate anumite dosare ale Comisiei ANRP, potrivit unor surse judiciare.

Sursele citate au precizat că mita a fost luată de Nicolescu în perioada în care el ocupa funcţia de vicepreşedinte al ANRP.

Citeşte şi: Victor Ciutacu i-a scris şefei DNA. Vezi CEREREA NEOBIŞNUITĂ

 

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 mar, 16:08
Aurel
Art. 16 Constitutia Romaniei.
D-na Codruţa Kovesi, am o nedumerire mare;
dece nu folositi art 16 din Constitutia Romaniei?
"CAPITOLUL I
Dispoziţii comune

ARTICOLUL 16

Egalitatea în drepturi

(1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.

(2) Nimeni nu este mai presus de lege.

(3) Funcţiile şi demnităţile publice, civile sau militare, pot fi ocupate, în condiţiile legii, de persoanele care au cetăţenia română şi domiciliul în ţară. Statul român garantează egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi pentru ocuparea acestor funcţii şi demnităţi.

(4) În condiţiile aderării României la Uniunea Europeană, cetăţenii Uniunii care îndeplinesc cerinţele legii organice au dreptul de a alege şi de a fi aleşi în autorităţile administraţiei publice locale.

Nu credeti ca deputatii, senatorii si guvernantii Romaniei sunt cetateni romani alesi de milioane de romani din tara si din diaspora sa-i slujeasca caci eii ii platesc?
Aceste aprobari ale parlamentului sunt anticonstitutionale si trebuiesc interzise si pedepsite de lege.
Asa sa ne ajute Dumnezeu!

P.S. Acele 6 functii acordate celor din diaspora, cu tot respectul pentru dansii, sunt la fel: anticonstitutionale, deoarece in momentul alegerii, nu au domiciliul in Romania, conform Art. 16, punctul 3 din Constitutia Romaniei.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ