Lasconi, despre scandalul făcut de Şoşoacă în PE: Ea acolo reprezintă o ţară, nu-i reprezintă doar pe cei care au votat-o

| 23 iul, 18:51

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a afirmat, luni seară, că nu va da cu pietre în nicio femeie, nici în Diana Şoşoacă după scandalul făcut de aceasta în Parlamentul European, dar afirmă că mesajul acesteia este ”fascist şi pro-Putin” şi nu aceasta este calea României. Lasconi crede că trebuie analizat în detaliu de ce s-a ajuns ca Diana Şoşoacă să fie votată încât să ajungă în PE, întrucât acesta ”nu a fost un accident”.

 

Întrebată, luni seară, la Digi 24, dqacă Diana Şoşoacă şi ce-a făcut în Parlamentul European ne face bine sau ne face rău, Lasconi a declarat: ”Ea acolo reprezintă o ţară, nu-i reprezintă doar pe cei care au votat-o”.
Preşedintele USR crede că Diana Şoşoacă va avea foarte puţin timp de adresare de la tribunal Parlamentului European: ”Intervenţiile domniei sale o să fie din ce în ce mai puţine”.
În plus, liderul USR crede că ”extremele nu sunt bune”.
”Mesajul domniei sale este fascist şi pro-Putin, nu asta este calea. Noi suntem pro-Occident, pro-NATO, pro-Uniunea Europeană şi vedem cât de important este că suntem aşa. Dar ar trebui să-i ascultăm pe românii care au votat-o şi să vedem unde s-a greşit şi de ce s-a întâmplat asta, pentru că nu a fost un accident. Deci noi trebuie să ascultăm întotdeauna românii”, a mai declarat LAsconi.
Aceasta a precizat că nu va da niciodată cu pietre ăntr-o femeie, dar are dreptul să nu o voteze.
Europarlamentarul SOS România Diana Şoşoacă a fost escortată joi afară din plenul Parlamentului European în timpul dezbaterii privind alegerea Ursulei von der Leyen. Şoşoacă şi-a pus botniţă, a strigat ”Aţi omorât oameni” şi ””Am fost votată de români”.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ