Lasconi: Iohannis foloseşte PNL şi se gudură pe lângă PSD ca Parlamentul să dea o lege pentru el

| 18 sep, 18:21

 

Liderul USR, Elena Lasconi, a susţinut, miercuri, că preşedintele Klaus Iohannis foloseşte PNL şi "se gudură" pe lângă PSD ca Parlamentul, "pentru care n-a avut pic de respect", "să dea o lege pentru el".

 

 

 

"Tupeul lui Iohannis nu mai are limite! Klaus Iohannis, preşedinte al României, nu a venit nici măcar o singură dată în faţa Parlamentului să vorbească despre lista lungă de teme importante pentru societatea românească. Acum, foloseşte PNL şi se gudură pe lângă PSD ca Parlamentul pentru care n-a avut pic de respect să dea o lege pentru el! Tupeu nemărginit. Îi rog pe liberalii care au mai rămas în PNL să nu devină marionete ale unui preşedinte care ne-a păcălit pe toţi. Să nu susţină proiectul de lege depus de unii din PNL, proiect care i-ar permite lui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare", a scris Lasconi, pe Facebook.
În opinia sa, mandatul preşedintelui a fost unul "contrareformist" şi "nu este de mirare că a ajuns să-l copieze pe Ion Iliescu".
"Pot înţelege că PSD va executa ordinele lui Iohannis, pentru că îi datorează venirea la guvernare, dar nu pot înţelege tupeul şi cinismul dus la extrem. Mandatul preşedintelui a fost unul contrareformist, nu este de mirare că a ajuns să-l copieze pe Ion Iliescu, tătucul statului mafiot care îi asupreşte pe români de 35 de ani", a afirmat Elena Lasconi.
Potrivit preşedintelui USR, Klaus Iohannis este "un politician mediocru".
"În ultimul an, propaganda iohannistă ne-a asigurat că preşedintele are nenumărate opţiuni de a-şi continua cariera la nivel internaţional, însă iată că realitatea era alta. În realitate, Iohannis este un politician mediocru şi toată lumea - şi la NATO, şi la UE - a înţeles că un personaj atât de leneş şi fără pic de consistenţă nu poate ocupa un rol important. De altfel, el nu a primit nici măcar un post de reprezentare la UE", a adăugat Lasconi.
Ea a completat că Parlamentul este al României, "nu al lui Iohannis".
"Cum e posibil ca Parlamentul României să se preocupe acum, pe final de mandat, de o lege specială pentru Iohannis, când de luni, ba chiar de ani, 'îngroapă' proiectele USR care chiar au importanţă pentru români, cum sunt corectarea nedreptăţilor din legea pensiilor, tăierea pe bune a pensiilor speciale, scăderi de taxe? PNL să nu uite că Parlamentul este al României, nu al lui Iohannis! PNL să nu uite că românii au votat la referendum, în 2009, scăderea numărului de parlamentari la 300. După 15 ani, avem tot 466. Asta nu era o prioritate?", a mai scris Elena Lasconi.
Parlamentarii PNL Daniel Fenechiu şi Gabriel Andronache au depus, miercuri, la Parlament, o propunere legislativă care prevede că preşedintele României poate candida, în ultimele trei luni ale mandatului, ca independent pe listele unui partid sau ale unei alianţe la alegerile parlamentare.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ