Liviu Dragnea, preşedintele PSD: Klaus Iohannis este autorul moral al violenţelor de aseară

| 02 feb, 16:27

Preşedntele PSD Liviu Dragnea îl acuză pe preşedintele Iohannis că este ”autorul moral al violenţelor de aseară”, într-o declaraţie după şedinţa PSD.

”PSD a câştigat alegerile în mod corect printr-un vot exprimat la urne de cetăţeni. Guvernul a exercitat puterea de guvernare în mod legitim în baza votului primit în parlament în spiritul şi litera constituţiei. Guvernul şi partidele care îl susţin sunt în continuare determinaţi să exercităm într-un mod legitim şi constituţional puterea executivă. A fost un vot de încredere pentru guvern, s-a reconfirmat susţinerea în unanimitate pentru guvernul condus de Grindeanu”, a spus Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD a adăugat că guvernul respectă ”opinia fiecăruia dintre cei care protestează”. Rugămintea noastră foarte fermă este ca aceşti oameni să se delimiteze de cei care vor să facă în aşa fel încât protestul să degenereze în violenţe. Vreau să felicit atât ministrul de Interne, cât şi jandarmeria şi celelalte structuri, care au acţionat exemplar.

Dragnea a mai spus că în România a fost folosit un sistem de dezinformare în ultimele zile.

„Am auzit o aseara pe Olguţa Vasilescu spunând un lucru total adevărat: şi eu dacă aş fi stat la tv fără să mă uit peste deciaiza CCR, pe ceea ce a adoptat guvernul, aş fi ieşit revoltat în stradă. Asemenea maşinării de dezinformare nu am mai văzut de la revoluţie. Avem tot respectul pentru cetăţenii care protestează, dreptul la opinie este constituţional.

În acelaşi timp este important ca aceste opinii să se exprime fără violenţă, pentru că situaţia de azi-noapte nu cred că este cea pe care şi-au dorit-o o cei care au ieşit din dorinţa de a se exprima”

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ