Liviu Dragnea, reacție după vizita premierului Japoniei

| 16 ian, 16:47

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi că întâlnirea delegaţiei japoneze cu oficialităţile române a fost una "bună", exprimându-şi speranţa că aceasta va avea efecte pe viitor.

"Vicepremierul japonez s-a întâlnit şi cu vicepremierul României, premierul s-a întâlnit şi cu preşedintele României. A fost o întâlnire şi cu nişte companii importante, şi cu ministrul Economiei s-au întâlnit şi eu cred că a fost o întâlnire bună şi sper cu efecte pe viitor", a precizat Dragnea, la o conferinţă de presă. 

El a făcut această precizare în contextul unei întrebări referitoare la vizita premierului japonez, în contextul schimbării de Guvern. 

Întrebat dacă România a pierdut la capitolul imagine din cauza acestei crize politice, Dragnea a răspuns: "Ştiu mai multe ţări în care s-a mai schimbat Guvernul...". 

Liderul PSD a fost întrebat şi despre decizia premierului japonez de a refuza să se întâlnească cu oficialii Guvernului României. 

"Este o decizie corectă a premierului japonez. E corectă, nu e nimic de reproşat", a afirmat Dragnea.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ