Ludovic Orban îşi anunţă „candidatura fermă" la şefia PNL

| 13 feb, 13:10

După ce recent a fost achitat în dosarul în care a fost acuzat că ar fi cerut bani unui om de afaceri în campania electorală pentru alegerile locale, Ludovic Orban şi-a anunţat luni „candidatura fermă" la şefia PNL.

„Am aşteptat această reuniune a Biroului Politic al PNL care dă startul alegerilor interne în partid pentru a-mi anunţa candidatura fermă la preşedinţia Partidului Naţional Liberal. Perioada care începe în viaţa PNL va fi decisivă pentru evoluţia ulterioară a noastră. Mi-am depus candidatura la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal pentru a oferi partidului din care fac parte caracter şi identitate, forţă şi credibilitate. Ca preşedinte al PNL vreau să fiu garantul unităţii, coeziunii interne, iar scopul meu principal este să transform în bine PNL, astfel încât să putem să câştigăm toate competiţiile electorale în faţa PSD", a spus Ludovic Orban.

 

Acesta a adăugat că îşi doreşte ca PNL să devină principala forţă politică a ţării, în care să se regăsească oamenii civilizaţi, dinamici şi cinstiţi: „Vreau ca PNL să devină forţa politică dominantă în societatea românească, să reprezinte România dinamică, civilizată, a oamenilor care trăiesc cinstit pe propriile picioare din munca lor, din afacerile lor, pe proprietatea lor, din competenţele şi talentele pe care le au".

Tag-uri: Ludovic Orban, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ