Marcel Ciolacu e de părere că va fi „măcel” în campania electorală: Nu putem să ne abţinem

| 07 oct, 19:07

Candidatul PSD pentru alegerile prezidenţiale, Marcel Ciolacu, e de părere că va fi „măcel” în campania electorală. El spune că cei care intră într-o astfel de competiţie „cam nu ştiu ce fac” şi susţine că în campaniile electorale politicienii nu se pot „abţine”

 

Întrebat ce slogan ar alege între „Votaţi un om care nu ştie ce face!”, „El fură, ca să n-o faci tu” şi „Voi mări pensiile rudelor mele”, Marcel Ciolacu a răspuns, într-o emisiune la Pro Tv, că ar alege primul slogan.
„Când te bagi într-o asemenea luptă, cam nu ştii ce faci. Suntem la începutul ei, o să vedeţi în cele 61 de zile rămase”, a argumentat Ciolacu.
Întrebat dacă crede că „începe măcelul” în campanie, liderul PSD a răspuns:  „Începe, categoric”.
„Nu putem să ne abţinem, suntem cum e scorpionul cu broscuţa. Îi spune broscuţa: ”Să nu mă înţepi, că ne înecăm amândoi!” O înţeapă. ”Nu m-am putut abţine”. Cam aşa o să păţim”, a adăugat Ciolacu.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ