Mihai Constantin: De la debutul campaniei electorale, la nivel naţional s-au desfăşurat 68 de manifestări electorale

| 16 mai, 17:19

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin, a declarat că de la debutul campaniei electorale, la nivel naţional s-au desfăşurat 68 de manifestări electorale şi au fost înregistrate 114 incidente electorale, fiind date 25 de sancţiuni contravenţionale, din care amenzi în valoare de 11.000 lei. De asemenea, s-au înregistrat 9 infracţiuni în care sunt cercetate 5 persoane.

 

”De la debutul campaniei electorale, respectiv de la data de 10 mai, la nivel naţional s-au desfăşurat 68 de manifestări electorale, în 59 de localităţi, din 22 judeţe şi municipiul Bucureşti”, a spus purtătorul de cuvânt al Guvernului.
El a precizat că au fost înregistrate 114 evenimente/incidente electorale pentru care au fost aplicate 25 de sancţiuni contravenţionale, şi anume 13 amenzi, în valoare de 11.000 lei, cumulat, şi 12 avertismente scrise, respectiv 9 infracţiuni în care sunt cercetate 5 persoane”.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ