Mihai Tudose, atacuri în rafală la PNL: război TOTAL în Parlament, la moțiunea de cenzură

| 23 noi, 11:56

Este război total între opoziție și putere în Parlament. La moțiunea de cenzură inițiată de opoziție, premierul Mihai Tudose a încercat să își facă bilanțul guvernării pe acorduri de vociferări și huiduieli ale celor de la PNL și USR.

”Din păcate, dumneaoastră ați transformat acest drept legitim într-un spectacol și într-un populism ieftin. O să profit de această posibilitate pentru a vă explica ce am făcut în acest an.”, și-a început discursul Mihai Tudose.

Din sală, liberalii au început să huiduie, iar premierul i-a ironizat pe aceștia:

”Lăsați-i domnule președinte pentru că există un mod de manifestare pentru fiecare. Asta este, atâta pot!”

Premierul Mihai Tudose a prezentat un bilanț al acțiunilor Guvernului în domeniul Sănătății și a spus că ”dacă acesta este haos, atunci să provocăm noi haos. Liniște era când dumneavoastră ați închis spitalele”.

Această afirmație a premierului a stârnit din nou vociferări ale liberalilor din sală, în timp ce puținii PSD-iști rămași au aplaudat atacul premierului.

”Ați spus că ”Îndrăznește să crezi”, programul nostru de guvernare a fost o iluzie, dar dacă dumneavoastră vi se pare că este o iluzie faptul că avem cea mai mare creștrere economică din UE și a doua din lume, după China. Ați spus că am preluat o guvernare stabilă. Probabil că vă referiți și la scrisoarea Comisiei Europene, care arăta depășirea deficitului. Despre ce economie stabilă vorbiți că ne-au lăsat? Aia în care aveam toate programele europene blocate, în care agricultorii plângeau că nu primesc subvențiile. Puterea de cumpărare pe care o clamați că a fost anul trecut este cu 50% mai mici decât anul acesta la pensionari și cu 10% mai mici

Vă rog să nu ne mai dați ca exemplu un Guvern care a pus țara pe butuci. Am făcut eforturi mari pentru a redresa țara și este foarte greu când pornești dintr-o situație dezastruoasă. Am reușit să redresăm situația și continuăm să lucrăm pentru acest lucru.

Dragi colegi, v-ați luptat foarte mult să băgați frica în populație că de la 1 ianuarie nu le vor crește salariile. Acum v-ați nuanțat mesajul. Probabil că la anul veți face încă o moțiune de cenzură pentru că nu au crescut suficient și încă una pentru că au crescut prea mult și n-ar fi sustenabile”, a mai spus Tudose.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ