Mircea Geoană nu exclude posibilitatea de a candida din nou la prezidenţiale

| 26 sep, 2013

Mircea Geoană nu exclude posibilitatea de a candida din nou la prezidenţiale. Asta dacă PSD va renunţa să îl susţină la prezidenţiale pe Crin Antonescu. Geoană l-a criticat, într-un interviu acordat România TV, pe liderul liberal, reproşându-i poziţia în cazul Roşia Montană, dar şi faptul că nu are un mesaj pentru electoratul social-democrat.

Referitor la o nouă candidatură la prezidenţiale, Geoana a declarat: "Nu ştii în viaţă niciodată ce se întâmplă. Evident partidul va redeschide acest subiect şi atunci vom vedea care sunt cei mai bine plasaţi dintre liderii PSD şi cu pragmatism va trebui să-l susţinem pe cel mai bine plasat dintre noi".

Fostul preşedinte al PSD nu s-a sfiit, de altfel, să-l atace pe Crin Antonescu pentru atitudinea sa din ultimul timp.

"Problema nu este de la Ponta, sau de la Geoană, sau de la Zgonea, Ilie Sârbu. Trebuie să înţeleagă că nu noi suntem problema. Problema este modul în care domnul Antonescu ca şi candidat comun comunică şi cu baza noastră electorală", a spus Geoana la România TV.

Fostul candidat la prezidenţiale a criticat şi poziţia lui Crin vizavi de proiectul Roşia Montană.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ