Negrescu: PSD este pregătit să aibă o altă abordare în această campanie electorală

| 19 sep, 21:01

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a declarat, joi, că PSD este pregătit să aibă o altă abordare în această campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale, el arâtând că au fost greşeli nenumărate, la alegerile anterioare, când unii au dat dovadă de aroganţă sau au pierdut contactul cu cetăţenii.

Negrescu a arătat că Marcel Ciolacu a căutat să înveţe mult din greşeli şi chiar a discutat cu mulţi dintre aceşti candidaţi, pentru a afla ce s-a întâmplat şi a putea să anticipeze.

”PSD este pregătit să aibă o altă abordare în această campanie electorală. Este clar că au fost greşeli nenumărate la celelalte alegeri prezidenţiale”, a declarat Victor Negrescu în emisiunea România Politică de la Prima News.
El a precizat că ”unii candidaţi au dat dovadă de aroganţă, au pierdut contactul cu cetăţenii, s-au adresat doar spectrului politic şi nu s-au adresat oamenilor”. Negrescu a mai spus că acum PSD are un candidat bun care interacţionează foarte uşor cu oamenii. ”Dacă din nou gândim doar matematic, turul doi, ne susţinem candidatul X, câştigăm alegerile, cred că pierdem. Eu sunt partizanul acestei linii de conduită a partidului, discutăm cu cetăţenii măsurile noastre, politicile noastre, nu este despre stânga versus dreapta, este despre români şi pentru români şi care poate dă fie cel mai bun preşedinte”, a arătat Victor Negrescu.
Întrebat ce are Ciolacu în plus faţă de ceilalţi candidaţi PSD, Ponta, Nastase, Dancilă, Negrescu a spus: ”Cred că a căutat să înveţe mult din greşelile pe care PSD le-a făcut anterior şi, mai mult decât atât, chiar a discutat cu mulţi dintre aceşti candidaţi, pentru a afla ce s-a întâmplat şi a putea să anticipeze. de altfel, chiar şi înainte de a anunţa candidatura şi-a luat ceva timp pentru a discuta cu persoane şi se asigura că îşi gândeşte fiecare pas aşa cum trebuie, şi asta îi să o forţă”.
”Este de asemenea un bun negociator şi acest lucru, în dialogul cu partenerii sociali cu ceilalţi din zona politică, vor fi de bun augur pentru cee ace înseamnă un preşedinte al României”, a mai spus Negrescu.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ