Nicuşor Dan: 3.900 de indicatoare rutiere noi şi 6.400 stâlpişori antiparcare, instalaţi în prima jumătate a anului

| 27 aug, 18:33

Un număr de 3.900 de indicatoare rutiere noi şi 6.400 de stâlpişori antiparcare au fost instalaţi în prima jumătate a acestui an de către Administraţia Străzilor, anunţă primarul Capitalei, Nicuşor Dan.

 

Totodată, în perioada ianuarie - august, au fost trasate mai multe tipuri de marcaje, pe o suprafaţă de aproximativ 40.000 mp, scrie edilul general, pe Facebook.
"Este vorba despre marcaje rutiere, longitudinale, săgeţi direcţionale, pentru trecerile de pietoni, marcarea staţiilor STB, a locurilor de parcare pentru persoane cu dizabilităţi şi pentru evidenţierea zonelor din apropierea şcolilor şi grădiniţelor. În aceeaşi perioadă, a instalat aproximativ 3.900 indicatoare rutiere noi şi a reparat alte aproximativ 8.500, a instalat 6.400 stâlpişori antiparcare şi de delimitare în trafic, a montat limitatoare de viteză pe o lungime de peste 760 m. De asemenea, a amplasat peste 180 de panouri de protecţie în jurul şcolilor, alte 470 fiind reparate", precizează Nicuşor Dan.
Lucrările au fost executate în zone intens circulate, pe artere precum Şoseaua Bucureşti - Ploieşti, Şoseaua Nordului, Bd. 1 Decembrie, Bd. Aerogării, Bd. Ion Mihalache, Şoseaua Mihai Bravu, Bd. Dacia, Prelungirea Ghencea, Calea Moşilor, Şoseaua Pantelimon, Podul Grant, Podul Basarab, Piaţa Hurmuzachi, str. Traian, str. Doamna Ghica, str. Apusului, etc.
Nicuşor Dan menţionează că Administraţia Străzilor Bucureşti va derula astfel de lucrări pe tot parcursul anului, întrucât "este un proces continuu pentru ca circulaţia rutieră şi pietonală să se desfăşoare în condiţii de siguranţă".

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ