Paul Stănescu: Forul democraţiei e Parlamentul şi dacă îl alegem de Ziua Naţională cred că nu e o problemă

| 05 iul, 16:42

Secretarul general al Partidului Social Democrat, Paul Stănescu, a afirmat că forul democraţiei este Parlamentul şi nu vede o problemă în faptul că acesta va fi ales pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională. El crede că prezenţa la vot va fi foarte mare.

 

Paul Stănescu a fost întrebat, vineri, dacă i se pare corect calendarul alegerilor parlamentare şi prezidenţiale în condiţiile în care românii sunt chemaţi la vot trei duminici consecutive, inclusiv de Ziiua Naţională.
”Asta s-a decis. Acum sigur că pot să fie oameni mulţumiţi, oameni nemulţumiţi. Sigur că sunt trei duminici în care vor fi cele prezidenţiale - turul întâi şi turul doi - şi parlamentarele, dar dacă mă întrebaţi pe mine, cred că forul democraţiei e Parlamentul şi dacă îl alegem de Ziua Naţională, fiind duminică,  cred că nu e o problemă. Cele două date - 24 noiembrie şi 8 decembrie – s-au mai rulat. Eu cred că prezenţa la vot va fi foarte mare, pentru că e 1 decembrie şi lumea este acasă, este duminică. Eu cred că prezenţa va fi foarte mare. Iarnă nu am mai avut, să zicem, avem nişte condiţii nu ştiu de care”, a afirmat Paul Stănescu.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ