Plenul Camerei Deputaţilor a votat ridicarea imunităţii deputatului Nelu Tătaru, pentru percheziţii informatice şi domiciliar

| 14 oct, 17:38

Plenul Camerei Deputaţilor a votat, luni, cu 177 de voturi pentru, 12 voturi contra şi o abţinere, cererea de ridicare a imunităţii deputatului Nelu Tătaru, pentru pentru percheziţii informatice şi domiciliare, după ce, anterior, Comisia juridică din Camera Deputaţilor a elaborat un raport de admitere, în unanimitate, pe cererea ministrului Justiţiei.

 

Nelu Tătaru a participat la şedinţa comisiei juridice, împreună cu avocata sa. PNL a anunţat în plen, prin liderul de grup Gabriel Adronache, că va vota la vedere pentru solicitarea venită din partea Justiţiei.
Plenul Camerei Deputaţilor a votat cu 177 de voturi pentru, 12 voturi contra şi o abţinere solicitarea ministrului Justiţiei, pentru percheziţii informatice şi domiciliare în cazul fostului ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru. Votul a fost secret, cu bile.
Ministrul justiţiei a adresat preşedintelui Camerei Deputaţilor în cursul zilei de vineri cererea de ridicare a imunităţii parlamentare a deputatului PNL,în sensul încuviinţării efectuării procedurilor privind percheziţia.
Comisia juridică a elaborat un raport de admitere, privind cererea de ridicare a imunităţii parlamentare a deputatului PNL, în unanimitate, după audierea deputatului Nelu Tătaru.
Fostul ministru al Sănătăţii a declarat luni, înainte de audierea în comisia juridică, că nu a primit niciun ban şi nu a atins niciun ban. El a venit la comisie insoţit de avocata sa.
Ridicarea imunităţii parlamentare se face prin votul majorităţii deputaţilor prezenţi în plen, potrivit Regulamentului Camerei Deputaţilor.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ