PNL - Coaliţia a ajuns la consens privind alegerile prezidenţiale - primul tur în data de 24 noiembrie

| 04 iul, 18:37

Primul tur al alegerilor prezidenţiale va avea loc în data de 24 noiembrie, iar al doilea tur în data de 8 decembrie, anunţă PNL, care precizează că s-a ajuns la consens după discuţiile cu PSD desfăşurate joi dimineaţă. Ulterior, preşedintele PNL Nicolae Ciucă a precizat că acesta este calendarul care va fi adoptat joi prin HG. Ciucă a reafirmat că fiecare dintre cele două partide va avea candidat propriu pentru Cotroceni.

 

Liderul PNL Nicolae Ciucă a declarat, după întâlnirea cu PSD, că, în urma deciziei coaliţiei privind calendarul electoral, joi va fi aprobată în Guvern hoitărârea privind alegerile. Guvernul se reunşte în şedinţă la ora 13.00.
Răspunzând unei întrebări, Ciuc a precizat că PNL şi PSD vor avea candidaţi proprii la Preşedinţie.
Coaliţia de guvernare a finalizat discuţiile pe marginea calendarului electoral pentru alegerile prezidentiale si parlamentare. Astfel, ţinând cont şi de opiniile exprimate de celelalte formaţiuni politice, reprezentanţii Coaliţiei au fost în consens în ceea ce priveşte organizarea alegerilor prezidenţiale, dupa cum urmeaza: primul tur în data de 24 noiembrie, al doilea tur în data de 8 decembrie”, conform datelor transmise de PNL.
De asemenea, s-a ajuns la un numitor comun pentru organizarea alegerilor parlamentare în data de 1 decembrie.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ