Ponta dă de pământ cu PSD și aduce acuzații grave: Olguța de la Muncă a păcălit-o Dragnea

| 22 feb, 08:10

Victor Ponta a răbufunit joi seara, la scurt timp după ce Iohannis a anunțat că acceptă propunerile PSD pentru miniștri și a lansat un atac direct la adresa partidului de guvernământ, luând la rând cele mai importante nume din PSD.

Ponta consideră cu PSD a devenit un partid care oferă un spectacol grotesc, sub ordinele lui Dragnea şi semnătura Vioricăi Dăncilă, atrăgând atenţia că în materie de competenţă guvernamentală PSD nu mai există.

Prezentăm mai jos mesajul integral transmis de Ponta:

"În ultimii 20 de ani PSD a fost votat de mulţi români deoarece a guvernat profesionist şi eficient în 2000-2004 şi 2012-2015!

Acum PSD oferă cel mai grotesc şi ridicol spectacol - sub ordinele ”odiosului” Dragnea şi cu semnătură “sinistrei” Dancila schimbă guverne şi miniştri că pe şosetele lui Arsene !

Din acest motiv am construit ProRomania/ am adus deja cei mai buni oameni care au performat în actul de guvernare/ ne pregătim echipa şi proiectele!

1. Les a fost dat afară de la Ministerul Apărării în 2017 că fiind incompetent - în 2018 a devenit competent ( să semneze contractele de milioane cu pentru mismasurile lui Daddy)

2. Cuc de la Giurgiu a fost ministrul “zero kilometri” / acum Cuc de la Neamţ devine un profesionist / şi el trebuie să semneze nişte contracte de şosele şi autostrăzi cu cei care au înlocuit Teldrum / păcat că nu vrea 1 euro de la Uniunea Europeană pentru Autostrada Moldovei ( cea votată în unanimitate în Parlament)

3. Olguţa de la Muncă a păcălit-o Dragnea să plece ba la Transporturi, ba la Dezvoltare- până la urmă o să plece la Primărie la Craiova după ce a simţit pe pielea ei ce înseamnă să îl susţii pe Dragnea

4. Drăghici zicea că face el Autostrada Piteşti - Sibiu / aşa tare îl durea de acea autostrada că pleacă acum la Autoritatea Electorală - doar e tehnocrat nu politician

5. Din “Haremul Sultanului Darius” au fost promovate sefele de la ANAF şi Casă Naţională de Sănătate ( adică unde sunt banii ţării)!

Update - Guvernul este o catastrofă în materie de absorbţie a fondurilor europene pe zona Transporturilor : nici până azi nu au transmis la Bruxelles cererile pentru Podul de la Brăila sau Autostrada Moldovei sau Piteşti - Sibiu!

Nu îmi place şi nu sunt de acord cu ce face Iohannis/ dar să îl acuzi pe Iohannis ( care nu are nicio atribuţie în materie de Transporturi) că din cauza lui pierzi banii europeni este o idee la fel de idioată că şi cea cu Simana Halep huiduită de fanii români la Arena Naţională ! Prin asemenea mesaje care nu pot înşela nici cel mai prost om PSD îl ajută pe Iohannis să se legitimeze că victima ! Asta urmăresc de fapt?

În faţă acestui festival de nesimţire, clientelism şi incompetenţa PRO România are o sarcina esenţială pentru viitorul României- să pregătească o echipa de specialişti, competenţi şi cu experienţă care să poată să prezinte şi să implementeze programe şi strategii de guvernare!

În materie de competenţă guvernamentală PSD nu mai există - acum suntem PRO România şi trebuie să arătăm performanţă!", a declarat Victor Ponta.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ