Ponta: Niciodată nu am răspuns public colegului meu Antonescu

| 04 oct, 2013

Premierul Victor Ponta a subliniat că nicioadată nu a răspuns public colegului de alianţă Crin Antonescu. Şeful Executivului a făcut această precizare în urma recentelor declaraţii critice venite din partea co-preşedintelui USL în cazul scandalului din Justiţie. i

"Fac eforturi să avem dialog, consens, să ne respectăm valorile naţionale şi nu răspund niciodată în public la lucruri care ţin de politică. Niciodată nu am răspuns public colegului meu Antonescu", a declarat premierul Victor Ponta la întrebările jurnaliştilor cu privire la recentele declaraţii dure ale lui Crin Antonescu la adresa sa.

"Eu fac tot ce ţine de mine pentru a păstra USL-ul unit", a subliniat premierul. Victor Ponta a reafirmat ca nu doreste sa isi critice colegii in public, iar guvernul isi indeplineste "toate obligatiile".

Victor Ponta a punctat că ca a discutat "foarte amical" cu Crin Antonescu,  cu ocazia receptiei prilejuite de Ziua Unitatii Germane. "Am discutat aseară la ambasada Germaniei foarte amical cu colegii mei. Eu cu Băsescu şi Antonescu pot să discut". "Eu vreau sa avem liniste si sa putem face locuri de munca, investitii, sa ne dezvoltam economic", a mai spus primul ministru.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ