Ponta: Se tot vorbeşte de probleme în USL, dar USL a fost unit la proiectele mari

| 04 dec, 2013

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri că USL a fost unit în Parlament în ceea ce priveşte susţinerea unor proiecte de lege precum bugetul sau legea descentralizării.

"Ştiţi se tot vorbeşte de probleme în USL, ce contează pentru mine ca prim ministru să ştiu dacă pe proiectele importante ale Guvernului USL există sprijinul majorităţii parlamentare, sprijinul există şi a fost certificat în cel mai greu moment, la buget, de aceea le-am mulţumit tuturor colegilor mei din USL. Restul, declaraţii, bârfe, zvonuri, chiar nu au nicio importanţă. Important este la proiectele mari şi la proiectele mari vă reamintesc a fost legea descentralizării în care USL a fost la fel de unit, bugetul, astea sunt lucrurile care contează, restul e can-can", a spus Ponta la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

Întrebat dacă absenţa lui Crin Antonescu de la şedinţa de buget şi chiar de la şedinţa în care Guvernul şi-a asumat răspunderea pe legea descentralizării, este un semnal, premierul a spus că 'nu este un semnal'.

"Nu cred că sunt semnale, cred că v-am explicat. Cred că singurul semnal clar este dacă USL la aceste momente importante a fost unit şi a fost unit. Acesta este singurul lucru care contează", a mai arătat premierul.

El a mai spus că probabil parlamentarii se vor mobiliza la votul următor, în cazul în care preşedintele Traian Băsescu va retrimite în Parlament legea bugetului.

"Nu a fost absolut necesară mobilizarea. Aţi văzut că lucrurile au mers foarte bine. Probabil că ne vom mobiliza mai mult la votul următor, când ne retrimite preşedintele legea să votăm la fel de repede şi în felul acesta de Crăciun oamenii să aibă un cadou din partea Parlamentului şi a Guvernului să aibă toate lucrurile bune prevăzute în buget", a explicat premierul.

Întrebat dacă a stabilit cu preşedintele să retrimită legea bugetului înainte de Crăciun, Ponta a spus că l-a rugat să trimită actul normativ înainte de Crăciun . 'Nu ştiu dacă domnia sa va face aşa ceva', a conchis Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ