Povestea porcului continuă! Victor Ponta, un nou atac la adresa lui Dragnea și Kovesi

| 06 noi, 15:01

Fostul premier Victor Ponta a lansat luni, la Palatul Parlamentului, un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea, dar și la adresa șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, în contextul în care cei doi au negat informația potrivit căreia ar fi participat la vreo sacrificare a porcului în curtea unei vile a SRI.

„Nu-mi place când cei doi oameni, dna Kovesi care are căderi de memorie și nu-și aminte că s-ar fi întâlnit cu oameni politici sau dl Dragnea are căderi de memorie și nu-și aduce aminte de întâlnirea cu dna Kovesi. E problema lor și, sincer, nu vreau să mă bag în această bătălie. Eu cred că niciunul dintre cei doi n-au dreptate. (…) Minciunile sunt prea evidente. N-a negat (c.n. Liviu Dragnea). A mințit. Unii v-ați prins că a mințit și nu mai are rost să mai discutăm despre lucruri penibile”, a declarat Ponta.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ