Premierul Dăncilă: Firmele cu peste 50 de angajați, obligate să aibă un expert în egalitatea de șanse între femei și barbați

| 08 feb, 16:26

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi ca se va introduce obligatia ca firmele de stat si private care au cel putin 50 de salariati sa aiba "in structura de personal un expert in egalitatea de sanse" intre femei si barbati.

"Vrem ca in Romania egalitatea de sanse dintre femei si barbati sa fie efectiv asigurata", a spus primul ministru, in deschiderea sedintei de guvern.

"Cred ca acest lucru este foarte important. Ca urmare vom introduce obligatia persoanelor juridice din sistemul public dar si din sectorul privat care au peste 50 de salariati de a avea in structura de personal un expert in egalitate de sanse", a explicat aceasta.

Viorica Dancila a sustinut ca prin aceasta masura nu se urmareste incarcarea "birocratiei cu noi functii" dar se doreste ca "sarcina expertilor sa fie exercitata in mod activ si util".

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ