Presa germană îl laudă pe Klaus Iohannis: Va revoluţiona ţara sa

| 26 feb, 12:57

Klaus Iohannis este prezentat ca un şef de stat „care va revoluţiona ţara sa” de jurnaliştii germani de la postul de radio public ARD. Preşedintele României a acordat un interviu presei de la Berlin, cu ocazia primei sale vizite oficiale în această ţară.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, moment EMOŢIONANT în Germania. Cu cine s-a întâlnit

Klaus Iohannis este prezentat ca primul etnic german care devine preşedinte în România, un şef de stat care va revoluţiona ţara sa, o va îndepărta de imaginea de ţară săracă şi coruptă, transformând-o într-o locaţie atractivă pentru inestitorii germani.

În interviul acordat postului de radio Bayerischer Rundfunk, Klaus Iohannis a declarat: „România e mult mai bună decât imaginea pe care o are. Dar ca imaginea să se potrivească cu ceea ce e România de fapt, trebuie să ne străduim cu toţii mai mult”.

În prima sa vizită la Berlin, Iohannis va promova integrarea României la spaţiul Schengen.

"Nu cred că ar trebui să încercăm să construim o Europă cu două viteze, ci o Europă comună. Acest lucru înseamnă că cetăţenii Europei pot să călătorească liber, în cazul în care sunt îndeplinite condiţiile naturale. Condiţiile tehnice sunt îndeplinite de România din 2011, deci cred că este timpul să abordăm problema în termeni concreţi", a declarat Iohannis.

Citeşte şi: SONDAJ INSCOP. Klaus Iohannis domină topul încrederii. Pe ce loc se situează Victor Ponta

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ